Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

Ηρεμήστε κύριοι, γιατί με ωραία λόγια η ομάδα δεν θα φτάσει εκεί που πρέπει.
Επειδή ξέρουμε πως οι περισσότεροι στον ΛΗΛΑ κάνετε και τον σταυρό σας και πιστεύετε στον Θεό, θα πρέπει να ξέρετε πως ακόμη και "οι κότες όταν πίνουν νερό κοιτάνε και στον Θεό". Αυτό το λέει ο λαός και όχι εγώ.
Την Παρασκευή το βράδυ ο ΛΗΛΑΣ είχε την παρουσίαση της φανέλας, των ομάδων και των χορηγών. Κάποιοι τα είδαν όλα καλά στην εκδήλωση, αλλά δεν είδαν κάτι απλό.
Εκεί ήταν ελάχιστοι από αυτούς που είναι ΛΗΛΑΣ και τον έχουν υπηρετήσει για χρόνια.
Που ήταν οι πρώην και οι τέως πρόεδροι, τα πρώην και τέως μέλη του ΛΗΛΑ;
Ποιόν είδατε εκεί και δεν τον είδαμε εμείς; ....
Τους κάλεσε κανείς;
Καλά έκαναν και τίμησαν με την παρουσία τους την ομάδα όσοι βρέθηκαν εκεί, αλλά αυτοί δεν ήταν ο ΛΗΛΑΣ.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ κ. Παπακωνσταντίνου είπε στον χαιρετισμό του κάποια πράγματα και τα οποία έχουμε γράψει κι εμείς στο παρελθόν. Ο κ. Ελευθεριάδης είναι μανούλα στο να διοργανώνει εκδηλώσεις. Είναι πρωταθλητής σ΄ αυτόν τον τομέα.
Αυτό όμως δεν καλύπτει τα λάθη της σημερινής διοίκησης και θα μας επιτρέψετε να γράψουμε πως αυτή την φορά είχε δίκιο ο αντιπρόεδρος του ΛΗΛΑ κύριος Κικίδης ο οποίος αφού άκουσε πολλά, πήρε τον λόγο για να πει πως και οι προηγούμενες διοικήσεις προσπάθησαν για το καλό του ΛΗΛΑ.
Πρόεδρε κύριε Ελευθεριάδη, σας τα έχουμε πει αυτά. Ο ΛΗΛΑΣ αγωνιστικά δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Χθες η ομάδα δεν είχε πάθος, δεν είχε δύναμη, δεν είχαν οι ποδοσφαιριστές αυτό που λέμε, τσαγανό να σηκώσουν αυτή την φανέλα του ΛΗΛΑ Βασιλικού.
Με προπονητή τον κ. Γιώργο Λάμπρου και με τον κόσμο δίπλα του, ο ΛΗΛΑΣ δεν έχει να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο και θα έχει την καλύτερη πορεία των τελευταίων χρόνων.
Το αν κατακτήσει ή όχι το πρωτάθλημα, αυτό κανείς δεν το ξέρει και ούτε το απαίτησε κανείς.
Οι περισσότεροι από αυτούς που ήταν στην εκδήλωση σε ποσοστό πάνω από 80%, δεν ήταν σε καμία περίπτωση ΛΗΛΑΣ και φυσικά κάποιοι από αυτούς, έδιναν μάχη ώστε να υποβιβασθεί ο ΛΗΛΑΣ και να μην έχει επιτυχίες. 
Φίλες και φίλοι της διοίκησης του ΛΗΛΑ εμείς γουστάρουμε ο ΛΗΛΑΣ να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά δεν το απαιτούμε. Θέλουμε ο ΛΗΛΑΣ να έχει μια καλή πορεία και πάνω απ΄ όλα να έχει τους Βασιλικαριώτες δίπλα του. Για πείτε μας σε ποιο τραπέζι καθόταν αυτοί που φόρεσαν την φανέλα του ΛΗΛΑ;
Για πείτε μας σε ποιο τραπέζι καθόταν αυτοί που διοίκησαν τον ΛΗΛΑ τα προηγούμενα χρόνια;
Κύριοι ο ΛΗΛΑΣ έχει ιστορία κι όποιος δεν την σεβαστεί θα χάσει.
Πρόεδρε κύριε Ελευθεριάδη, έχετε μια ευκαιρία να ζήσετε απίστευτες στιγμές με τον ΛΗΛΑ.
Πάρτε το αλλιώς. 
Η δύναμη του ΛΗΛΑ είναι στον κόσμο και όχι στις δημόσιες σχέσεις με κάποιους επιχειρηματίες και με πρόσωπα της πολιτικής.
Αυτοί είναι για φωτογραφίες και για τα 5΄ δημοσιότητας.
Αν θέλετε να μιλήσουμε με ονόματα κύριε Ελευθεριάδη, πολύ ευχαρίστως.
Εμείς δεν θα προσφωνήσουμε ποτέ κάποιον ως πρόεδρο του ΛΗΛΑ αν δεν κατείχε ποτέ αυτό το αξίωμα.
Εμείς δεν θα ζητήσουμε ποτέ από τον αυριανό αντίπαλο στα γήπεδα, να υπηρετήσει τον ΛΗΛΑ ή να δηλώσει πως είναι ΛΗΛΑΣ!!!
Τα είδαμε και τ΄ ακούσαμε ΟΛΑ!!!!
Κύριε Ελευθεριάδη, εμάς δεν θα μας ενοχλούσε ποτέ η παρουσία κάποιου πατέρα στο γήπεδο και δεν θα του λέγαμε ποτέ πως ενοχλεί την προπόνηση των ακαδημιών!!!!!
Μας ενοχλεί η παρουσία του κάθε κυρίου και της κάθε κυρίας που προσπαθούν να γίνουν Βασιλικότεροι του Βασιλέως, που λέει κι ο λαός.
Αν θέλουν να είναι ΛΗΛΑΣ, να σεβαστούν την ιστορία του, να σεβαστούν το Βασιλικό, για να μπορέσουν ν΄ αποδείξουν για τον εαυτό τους, πως έμαθαν από τα λάθη τους και δεν θα τα επαναλάβουν, αφού το παρελθόν τους δεν έχει επιτυχίες.
Στον ΛΗΛΑ κάποιοι κύριοι και κάποιες κυρίες ήρθαν και με τα παπαγαλάκια τους και αυτό τους δημιουργεί προβλήματα.
Κλείνουμε το θέμα εδώ, γιατί όλα αυτά είναι γνωστά και απλά σας τα θυμίζουμε.