Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ μπορεί να είπε ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ μετά την ήττα του από το ΑΥΛΩΝΑΡΙ μέσα στα Ψαχνά, αλλά πιστεύουμε πως αύριο θα πει μια μεγάλη καλημέρα και θα ξεκινήσει την νέα του προσπάθεια με αυτούς που πιστεύουν στην ομάδα.
Αυτούς που πιστεύουν στην υγεία αυτής της ομάδας.
Αυτούς που θα θελήσουν ν΄ αφήσουν στην άκρη το χθες και να κοιτάξουν το αύριο.
Θέλω ειλικρινά να στείλω ένα μήνυμα στον πρόεδρο της ομάδας τον .....ναύαρχο κύριο Θεοδοσίου, στον μέχρι σήμερα προπονητή κύριο Τάκη Σπυρόπουλο και στους φίλους της ομάδας.
Κύριοι ο ΗΡΑΚΛΗΣ έγραψε ιστορία και κανείς δεν μπορεί να την εξαφανίσει.
Αντιθέτως, κάποιοι θα μπορέσουν να την ξαναγράψουν, αρκεί να καθίσουν σ΄ ένα τραπέζι και να μιλήσουν για τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ.
Η απόφαση του προπονητή κυρίου Σπυρόπουλου είναι οριστική και αμετάκλητη. Δήλωσε παραίτηση και δεν θ΄ αλλάξει αυτή την απόφασή του. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε, θέλησε να ευχαριστήσει ποδοσφαιριστές και όχι μόνο και καταλάβαμε  πως φεύγει με μια πικρία.
Δεν θα γράψουμε περισσότερα και ζητάμε από τον κύριο Σπυρόπουλο να μας συγχωρέσει.
Θα επιδιώξουμε να έχουμε μια συνάντηση σύντομα με τον πρόεδρο κ. Θεοδοσίου και τον κ. Σπυρόπουλο, ώστε να καταθέσουμε την δική μας πρόταση για να έχει συνέχεια αυτή η ομάδα, την οποία αγαπούν.
Πιστεύουμε πως αυτή την φορά, ο κ. Θεοδοσίου και ο κ. Σπυρόπουλος θα τολμήσουν και θα βοηθήσουν για το καλό του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ.