Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Ηρεμία, ψυχραιμία και ανώμαλη προσγείωση

Οκ μάγκες, τώρα τα είδαμε όλα.
Τώρα δεν μιλάει κανείς. 
Τώρα θα προσπαθήσουν να πείσουν τους πάντες, ώστε να ξεχάσουν τα όσα γράφαμε για την Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ , τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, μπορούμε να σας κοιτάμε στα μάτια, γιατί δικαιωθήκαμε.
Για πλάκα μας είχαν ΟΛΟΙ. 
Αυτοί ήταν οι λεφτάδες. Αυτοί άκουγαν ύμνους όταν τους....
αποκαλούσαν θεούς και τους καλούσαν να κάνουν ΠΑΕ τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ!!!
Δεν θα τα ξεχάσουμε ποτέ αυτά, γιατί μας έβριζαν χυδαία, μας έστησαν στον τοίχο και χτυπούσαν αλύπητα γιατί χρησιμοποίησαν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, ώστε κάποιοι να έχουν το μεροκάματο και κάποιοι να το παίζουν παράγοντες με τα λεφτά άλλων.
Τους είχαμε γράψει εδώ και καιρό πως η ομάδα δεν θα πάει καλά ούτε αγωνιστικά. Τους λόγους θα τους εξηγήσουμε σε δημόσια συζήτηση, αν τολμήσει ποτέ να έρθει κάποιος.
Αυτά για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Για τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ πραγματικά λυπάμαι. Λυπάμαι γιατί εκεί ο κύριος Κατσινόπουλος έβαλε τα χρήματά του και απλά έκανε λάθος επιλογές. Η Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ δεν είναι πρωτάθλημα υποδομών.
Λάθος επιλογή προπονητών και φυσικά ποδοσφαιριστών.
Δεν κορόιδεψε όμως τον κόσμο. Έκανε την προσπάθειά του και δεν είχε βοήθειες. Πόλεμο είχε.
Δυστυχώς και κάποιοι τοπικοί επικοινωνιολόγοι έγραφαν και έλεγαν φανφάρες, είτε για να τα έχουν καλά και να έχουν το δωράκι τους, είτε γιατί δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Τέλος πάντων.
Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ οι διοικούντες, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές να βρούνε τρόπο να πάνε μέχρι το τέλος. Αν δεν κάνουμε λάθος 9 αγώνες έμειναν. Θα βρούνε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τον τρόπο.
Εμείς θα περιμένουμε και από τους ανθρώπους της ενημέρωσης, να μιλήσουν επιτέλους και να μην συνεχίσουν να λένε το "αργότερα" θα πούνε πολλά.