Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

ΛΗΛΑΣ η επόμενη μέρα

Πριν κάποιους μήνες είχαμε την Γενική Συνέλευση του ΛΗΛΑ Βασιλικού, μέσα από την οποία προέκυψε μια διοίκηση με πρόεδρο τον κ. Ελευθεριάδη.
Δεν είχαμε εκλογές, αλλά αποφασίσθηκε να μπούνε στην διοίκηση ο κ. Ελευθεριάδης, ο κ. Σφύρλας και η κυρία Βελή και να συνεχίσουν οι κύριοι Κικίδης, Γκάβαλης, Πασσάς, Βελής, Κολιοβέτας και Αρβανίτης.
Τότε ο Γιάννης Ροκάκης ο οποίος έφυγε από την ζωή, πήρε τον λόγο και ζήτησε να προτείνει δικά του άτομα ο κ. Ελευθεριάδης για το ΔΣ, ώστε να μην έχουμε....
παρατράγουδα μετά από λίγο καιρό.
Τότε δεν τον άκουσε κανένας και εδώ και καιρό, κάποιοι έγιναν λαγοί, κάποιοι έδειξαν άλλα από αυτά που θα έκαναν και φυσικά φτάσαμε στο πρόβλημα.
Σήμερα δεν είναι στην διοίκηση οι αντιπρόεδροι Κικίδης και Βελής, παραμένει ο κ. Γκάβαλης Γενικός Αρχηγός αλλά όχι όπως ξεκίνησε, παραμένει ο κ. Πασσάς αλλά χωρίς ουσιαστικά να μπορεί να βοηθήσει, ο κ. Αρβανίτης είναι τυπικά μέλος της διοίκησης.
Δυστυχώς η ομάδα δείχνει να έχει εγκαταλείψει τον στόχο της και ακούμε διάφορα.
Αν η ομάδα ήθελε να συνεχίσει να είναι στον στόχο του πρωταθλήματος δεν θα άδειαζε το ρόστερ της ομάδας, αλλά θα το ενίσχυε.
Σκέψεις για εκλογές δεν πρέπει να υπάρχουν, γιατί αυτές, αυτή την ώρα δεν θα μπορούσαν να βοηθήσουν σε τίποτα. 
Αν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, να βγούνε να το πούνε δημόσια και να πούνε γιατί η ομάδα έφτασε σ΄ αυτό το σημείο.
Γνωρίζουμε τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα, αλλά θα περιμένουμε να δούμε πότε θα γίνει επίσημη ενημέρωση.
Η ομάδα θέλει ενίσχυση και η διοίκηση έχει ευθύνες αν δεν κάνει κάτι.