Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ....στο τέλος η σούμα

Φαίνεται πως το βαρέλι δεν έχει πάτο. Φαίνεται πως εκεί στον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ δεν βάζει κανένας μυαλό και όλοι πιστεύουν πως ο ένας θα διασύρει τον άλλον. Ας τελειώνουμε λοιπόν.
Οι διοικούντες είχαν πει πολλές φορές πως όταν θα πάνε σε Γενική Συνέλευση θα έχουν ψηλά την ομάδα, πίστευαν στην Β΄ Εθνική, και φυσικά δεν θα χρωστάει ούτε ευρώ. Από τότε μέχρι τώρα πέρασαν μήνες και φτάσαμε να συζητούν με επενδυτές ή όπως αλλιώς τους είπανε, για  να δώσουν την ομάδα με την προυπόθεση...
πως θα έπαιρναν κάποια χρήματα που κάποιοι έβαλαν στην ομάδα. Αυτό δεν έγινε και τους ξέμεινε η ομάδα. Δεν είναι κακό αυτό. Ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, με αυτή τη διοίκηση και με αυτό το αγωνιστικό πλάνο που είχε, δεν θα πήγαινε ούτε με σφαίρες στην Β΄ Εθνική και το γράφαμε αυτό μήνες τώρα. Αρέσει δεν αρέσει, δικαιωθήκαμε.
Το πρωτάθλημα θα τελειώσει αλλά δεν θα τελειώσει η προσπάθεια της διοίκησης ώστε να βρεθούν και 50.000 ευρώ περίπου τα οποία, όπως λένε, πρέπει να πάρουν κάποιοι πίσω!!!
Φυσικά αυτά όλα συμπληρώνουν τις παρανομίες σε διαχειριστικό επίπεδο και όλοι θα χρειαστεί να ετοιμαστούν κατάλληλα για να δώσουν εξηγήσεις.
...σε λίγο περισσότερα