Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Καλησπέρα κύριε Αβερκιάδη

Κύριε Αβερκιάδη, όταν κάτι συμβαίνει, πρώτα ενημερώνουμε και στην συνέχεια κάνουμε προτάσεις για ν'  αντιδρασουμε.
Στο χώρο της ενημέρωσης έχουν συμβεί απίστευτα πράγματα και δεν αντέδρασε...
κανείς. 
Καλό θα ήταν λοιπόν να ενημερωθούμε όλοι, αν και δεν πιστευω πως υπάρχει περίπτωση συσπείρωσης των ανθρώπων της ενημέρωσης στην Εύβοια!!!! 
Κύριε Αβερκιάδη πριν φτάσουμε σε αποχή ή άλλα, θα πρέπει να δούμε αν ο διαιτητής έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει, οπότε υπάρχει αλλού το πρόβλημα και όχι στους διαιτητές. 
Και κάτι ακόμη. Μπορεί κάποιοι διαιτητές να μην ξέρουν που πάνε τα τέσσερα όπως και πολλοί από εμάς δεν ξέρουμε ούτε τα στοιχειώδη και απλά υπάρχουμε. 
Κύριε Αβερκιάδη μεταξύ των ανθρώπων της ενημέρωσης υπάρχει το φτυαρι, το θάψιμο και αλλα σχετικα.
Απόδειξη θα είναι η τύχη της πρότασή σας.

Αβερκιάδης Απ.

Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018

ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ


Όλοι όσοι ασχολούμαστε με τα ρεπορτάζ στα Ευβοϊκά γήπεδα και τρέχουμε με ζέστη με βροχή και κρύα,  προβάλουμε και διαφημίζουμε με τον τρόπο μας τα πρωταθλήματα της Εύβοιας.
Τα προβλήματα όμως και η άσχημη αντιμετώπιση απέναντι μας αλλά και στους περισσότερους συναδέλφους είναι όλο και περισσότερα.
Η στενομυαλιά και η μη διαλλακτικοτητα χτύπησε για ακόμα μια φορά και θα πρέπει και εμείς από την πλευρά μας σαν ΜΜΕ να λάβουμε τα μέτρα μας και να πάρουμε  τις αποφάσεις μας. 


Επιτελούς οι ( Άρχοντες ) των γηπέδων θα πρέπει να καταλάβουν ότι οι αγώνες των πρωταθληματων γίνονται σε γήπεδα που δεν έχουν τις υποδομές για δημοσιογραφικη κάλυψη. Έτσι θα πρέπει να διευκολύνουν τους ανθρώπους που πάνε στα γήπεδα για να καλύψουν έναν αγώνα και όχι να τα βάζουν με αυτούς λες και είναι το πρόβλημα του Ευβοϊκού Ποδοσφαίρου.
Όλοι όσοι πάνε στα γήπεδα έχουν την άδεια από την ΕΠΣΕ  για κάλυψη των αγώνων η με τηλεοπτική η με φωτογραφική κάμερα και ακόμα για ραδιοφωνική κάλυψη. 
Τις περισσότερες φορές ένας που πάει στα γήπεδα για να καλύψει έναν αγώνα κάνει τα πάντα , από περιγραφή , φωτογράφιση  κλπ όποτε δεν μπορείς να ξεχωρίζεις για το που θα πάει και για το που κάτσει.
Ακόμα και στην Super League κάμερες και φωτογραφικές μηχανές βρίσκονται εντός αγωνιστικού χώρου και δίπλα στους πάγκους για να μπορούν να κάνουν καλύτερα ρεπορτάζ.
Εδω λοιπόν ζούμε σε άλλο καθεστώς ?   Έχουμε άλλους κανόνες ?? Η οι Διαιτητές απλά δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα  όσο αφορά την παρουσία των ΜΜΕ αν και καμιά φορά δεν ξέρουν και που πάνε τα τέσσερα και από κανόνες διαιτησίας.
Η πρόταση μας είναι μια ..........αποχή όλων των συναδελφων για δυο αγωνιστικές από όλα τα γήπεδα και την ενημέρωση . Μονο έτσι θα βάλουν ορισμένοι μυαλό  και θα μας σέβονται και θα μας διευκολύνουν στο έργο μας.

Απόστολος Αβερκιαδης