Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Η άποψή μας

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, μας κόστισε ακριβά, το ότι γράφαμε αλήθειες σε όλοι την διάρκεια του πρωταθλήματος. Μας ενόχλησε η όλη κατάσταση που είχε δημιουργηθεί στον ΛΗΛΑ και αυτό φάνηκε και στον χθεσινό αγώνα, τον οποίο δεν παρακολουθήσαμε, για τους λόγους που όλοι ξέρετε.
Οι παράνομα διοικούντες και παραδιοικούντες την ομάδα του ΛΗΛΑ, αυτοί που δεν δίστασαν να παραποιήσουν τα βιβλία αυτής της ιστορικής ομάδας, θεωρούσαν εμάς υπεύθυνους για πολλά πράγματα. Λυπούμαστε ειλικρινά για κάποιους από αυτούς, αλλά για τους περισσότερους ούτε ζέστη, ούτε κρύο. Δεν ανήκουμε σ΄ αυτούς οι οποίοι χρησιμοποιούν την ομάδα για να κάνουν τα δικά τους πολιτικά παιχνίδια, αλλά ούτε σ΄ αυτούς οι οποίοι δεν σεβάστηκαν....
έστω και το 1 ευρώ που έδωσε κάθε Βασιλικαριώτης.
Όποτε θέλουν, μπορούν να βγούνε σε δημόσιο διάλογο και να διαψεύσουν αυτά που γράφουμε.
Τους γράψαμε δημόσια, πως έκαναν μαϊμού εκλογές και όρισαν διοίκηση άλλα πρόσωπα, από αυτά που εκλέχθηκαν.  Αν αυτά τα δέχονται οι κύριοι Κοκάλας, Παντελής, Αλεξάκης, Ποδαράς, Μπέτσας, Πανάγος, Κολιοβέτας και οι άλλοι, εμείς δεν τα δεχόμαστε και ξέρουν τους λόγους.
Κύριοι η ομάδα στάθηκε στα πόδια της επειδή το ήθελαν οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής τους.
Δυστυχώς όμως, ούτε 18άδα δεν συμπλήρωνε η ομάδα, αφού η διοίκηση δεν ήταν σωστή σε τίποτα.
Την διοίκηση την ενδιέφερε να βρει τρόπο να μην επιτρέψει σ΄ εμάς την είσοδο στο γήπεδο και έριχνε τόνους λάσπη δεξιά κι αριστερά.
Εμείς γράφουμε ονόματα κύριοι και δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι.
Αν κάτι από αυτά είναι ψέματα, να βγείτε και να το πείτε δημόσια και όχι σε στυλ ρουφιανιάς.
Ακόμη και για τα ημερολόγια τα οποία δεν είχαν κυκλοφορήσει δεν βρήκατε την δύναμη να βγάλετε μια ανακοίνωση.
Λέτε πως δώσατε για την ομάδα περίπου 90.000 ευρώ!!!!
Πως είναι δυνατόν να λέτε κάτι τέτοιο, όταν προπονητές και ποδοσφαιριστές ήταν για μήνες απλήρωτοι;
Είναι τραγικό για ένα συμβούλιο, να μην ξέρει τις συμφωνίες που έχουν γίνει με τους ποδοσφαιριστές και να χρεώνουν ότι θέλει ο καθένας.
Κυρίες και κύριοι της διοίκησης και της παραδιοίκησης, ας μη γελιόμαστε. Ο ΛΗΛΑΣ θα μπει και πάλι σε περιπέτειες και πάλι θα χρειασθεί να ενεργοποιηθούν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι πάντα έμπαιναν μπροστά για να μην διαλυθεί η ομάδα.
Το πόσα δελτία έχει δικά του ο ΛΗΛΑΣ ας μην το συζητήσουμε, γιατί πονάει.
Δεν έχουμε τίποτα με τους κυρίους που αναφέραμε πριν. Ο κ. Κοκάλας όσο μπορούσε βοηθούσε την ομάδα. Το ίδιο και ο κ. Παντελής και ο κ. Πανάγος. Δεν χρειαζόταν αυτοί οι κύριοι να γίνουν βασιλικότεροι του βασιλέως που λέει κι ο λαός. Ξέφυγαν. Παρασύρθηκαν. Έστρεψαν τα βέλη τους εναντίον μας, για να καλύψουν τα όσα συνέβαιναν στην ομάδα.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, δεν θα μασήσουμε τα λόγια μας. Με ονόματα θα απαντάμε σ΄ αυτούς που ρίχνουν λάσπη εναντίον μας. Δεν έχουμε συμφέροντα και δεν έχουμε ανάγκη από το να παριστάνουμε τους κάποιους. Το στοίχημα αυτοί το έβαλαν με τον τρόπο τους.