Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Καλημέρα

Καλημέρα φίλες και φίλοι αναγνώστες.
- Τελικά εκεί στην ΕΠΟ δεν υπάρχει ούτε μία επιτροπή, στην οποία δεν θα υπάρχουν παρατηρητές της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ; Καλά ο Γραμμένος δεν έλεγε πως αυτός θα διοικεί το ποδόσφαιρο; Δεν ξέραμε πως οι εξυγιαντές είναι και προσκυνητές των ξένων.....
- Εδώ στην ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ τι τρέχει; Κάποιοι λένε πως τα Χριστούγεννα θ΄ αρχίσουν την προσπάθεια, ώστε μέσα σε περίπου 50 μέρες να συγκροτήσουν ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο  αντίπαλο του ψηφοδελτίου Παπακωνσταντίνου, το οποίο θα ανακοινωθεί το Πάσχα, αφού τις εκλογές θα τις πάνε για τον Ιούνιο του 2019!!!!
- Ηρεμία υπάρχει στα Ψαχνά, αφού πλέον δεν υπάρχουν πολλά...
σενάρια. Χθες κυκλοφόρησαν και ονόματα προπονητών, αλλά δεν θα γράψουμε τίποτα, μέχρι την ώρα της Γενικής Συνέλευσης. 
- Στον ΛΗΛΑ είχαμε συνεδρίαση του ΔΣ χθες, αλλά έχουμε γράψει πως οι όποιες αποφάσεις αυτού του ΔΣ δεν έχουν την σφραγίδα της νομιμότητας και δεν θα είναι ισχυρές. Επειδή στα σχέδια είναι και η εκδήλωση του Καλοκαιριού, ας προσέχουν αφού και η εκδήλωση με τον Παπακωνσταντίνου δεν έφερε χρήματα στο ταμείο.
- Στην ΕΡΕΤΡΙΑ περιμένουν την κούπα και μέχρι να την πάρουν πίνουν τον καφέ τους κουπάτο στο γνωστό τους στέκι MICHELIS COFFEEHOUSE. 
- Ο Δήμος Χαλκιδέων πάει καλά, αφού ο κ. Παγώνης και οι συνεργάτες του, έχασαν το προεκλογικό τους πρόγραμμα και έτσι δεν έχουν καμιά υποχρέωση να κάνουν τα έργα που είχαν υποσχεθεί!!!