Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Ψυχραιμία και υπομονή

Μπορεί κάποιοι να έχουν χάσει την ψυχραιμία τους και να λένε πολλά, αλλά δεν θα τους ακολουθήσουμε σε ύβρεις και συκοφαντίες, ούτε θα φτάσουμε στο σημείο να μασάμε από εκβιασμούς.
Εμείς έχουμε περάσει μέσα από ποτάμι και μάλιστα όταν ήταν "παραφουσκωμένο" και δεχθήκαμε επιθέσεις από πολλούς. Δεν μασήσαμε όμως και το ξέρουν όλοι. Ας λένε ότι θέλουν λοιπόν, αλλά να ξέρουν πως εμείς τις απόψεις μας δεν τις αλλάζουμε.
Τους θυμίζουμε όμως πως στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πρόεδρος ήταν ο κ. Ελευθεριάδης, ο κ. Τσαγκάρης και ο κ. Αναγνωστάκης τα τελευταία δύο χρόνια και σήμερα δεν είναι κανείς ....
από τους τρεις.  Εμείς εδώ είμαστε και συνεχίζουμε.
Δεν έχουμε καμία διάθεση και καμία πρόθεση να γίνουμε επιβάτες στο άρμα κανενός και στο κάτω κάτω τι δουλειά έχουμε εμείς οι κακοί με τους καλούς.....
Φυσικά δεν έχουμε καμία πρόθεση να δημιουργήσουμε κανένα πρόβλημα στην νέα διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Εμείς συνεχίζουμε την δική μας προσπάθεια και σύντομα θα δικαιωθούμε, αφού κανένα πλυντήριο ή απορρυπαντικό δεν μπορεί να βγάλει καθαρούς αυτούς που έκαναν όσα έκαναν τα δύο τελευταία χρόνια.
Η απαξίωση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ φάνηκε και στην Γενική Συνέλευση. Η ομάδα απαξιώθηκε και τα χειρότερα θα έρθουν, γιατί κάποιοι τρέμουν τον κόσμο και δεν τον θέλουν γιατί θέλουν 30 συγγενείς και φίλους και νομίζουν πως αυτό είναι ομάδα.
Κυρίες και κύριοι, να ξέρετε πως την αλήθεια δεν μπορεί να την κρύψει κανείς από κανέναν.
Προχωρήστε με τις χυδαιότητες και θα έχετε τις απαντήσεις.