Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Έτοιμη η ΕΠΣΕ

Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ είναι πλέον έτοιμη και έχει πάρει τις αποφάσεις της, για την κλήρωση των πρωταθλημάτων, τους ομίλους και όλα τα σχετικά.
Ότι συζητήσεις έγιναν τώρα τελείωσαν αφού έχουμε τις αποφάσεις της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ οι οποίες φυσικά δεν μπορούν ν΄ αλλάξουν.
Κάποιοι ήθελαν κάτι άλλο σε ότι έχει να κάνει με τις κατηγορίες και έδωσαν την δική τους μάχη για να το πετύχουν, αλλά οι διοικούντες την ΕΠΣΕ και η πλειοψηφία των ανθρώπων του ποδοσφαίρου, δεν ήθελαν "να μικρύνουν" το Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο και το έκαναν ...
γνωστό από την αρχή.
Τις λεπτομέρειες για το θέμα τις έχουμε γράψει πολλές φορές και δεν θα χρειασθεί να τις επαναλάβουμε.
Θα δούμε στην συνέχεια αν η ΕΠΣΕ κάνει και κάποιες διορθώσεις στα πρωταθλήματα υποδομών, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τελειώνουν το Καλοκαίρι.
Ο υπεύθυνος γι΄ αυτά τα πρωταθλήματα κύριος Παπαδάκης θα πρέπει από την πρώτη στιγμή να βάλει τους κανόνες και αυτοί να τηρηθούν. Σε καμία περίπτωση, εκτός από περίπτωση θεομηνίας, δεν θα πρέπει να έχουμε αναβολή αγώνων, επειδή κάποιο παιδί πάει εκδρομή ή επειδή έχουμε γάμο ή βάπτιση ή γιατί κάποιος στραβοκοιμήθηκε.