Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλή Κυριακή.
- Έχετε μια ανησυχία περίεργη. Καλά είναι δυνατόν να χτυπάει το τηλέφωνό μας στις 07:00 το πρωί και να μας ρωτάτε αν έχει λαϊκή στο Βασιλικό, αν ο κ. Βάθης Γιάννης θα έχει σήμερα πάγκο με σταφύλια, αν ο κ. Κουτσαυλής θα ψήνει τα σουβλάκια του κι αν θα στηθεί ποδοσφαιρικό πηγαδάκι;
Περιττές αυτές οι ερωτήσεις. Όλα θα γίνουν και μπορείτε να πάτε μια βόλτα από εκεί, γιατί σήμερα θα είναι θέμα συζήτησης δύο αγώνες. Ο ένας του ΛΗΛΑ με την ΑΡΤΑΚΗ και ...
ο άλλος του ΠΑΟΚ με τον ΑΡΗ, αφού ο κ. Βάθης είναι ΛΗΛΑΣ και δηλώνει φιλος του ΑΡΗ!!!



- Ομάδα ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ σε όλα του. Εμπειρία, Ποιότητα, Οργάνωση, Σεβασμός στον αντίπαλο, Πάγκο με βάθος και σιγά σιγά κερδίει τον κόσμο του. 
Δεν δυσκολεύτηκε με αντίπαλο τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ ο οποίος με δουλειά και υπομονή θα δημιουργήσει ένα  δυνατό σύνολο και θα δυσκολέψει πολλές ομάδες.





- Η ΔΡΟΣΙΑ φαίνεται να "αγαπάει"  το πάμε για ένα γκολ και τους 3 βαθμούς και χθες τα πέτυχε με αντίπαλο το ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ εκτός έδρας. 
Έχει καλή ομάδα η ΔΡΟΣΙΑ και καλό προπονητή, τον κ. Δημήτρη Αντωνόπουλο.


-Ο κ. Ρόγκας πίσω από το συρματόπλεγμα και ο κ. Τσαλιαγκός στον πάγκο της ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ να καθαρίει την ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΥΛΙΔΑΣ με 3 - 1. Φαίνεται πως ήρθε η δικαίωση του κυρίου Μιχάλη Ράππου ο οποίος μάλλον θα εισηγηθεί στην ΕΠΣΕ τον διπλασιασμό της ποινής του κυρίου Ρόγκα, μέχρι η ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ να εξασφαλίσει την παραμονή έχοντας στον πάγκο τον κ. Τσαλιαγκό!!!!

- Να ευχηθούμε τα καλύτερα στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ο οποίος παίει εκτός με τον ΗΛΥΣΙΑΚΟ και στην ΕΡΕΤΡΙΑ η οποία θα υποδεχθεί τον ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟ στο ΕΝΩΣΙΑΚΟ.
- Η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ σε συνεργασία με χορηγούς ετοιμάζει εκπλήξεις τις οποίες μάλλον θα τις φέρει ο Άγιος Βασίλης στις ομάδες.