Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα.
- Δεν θέλουμε να δικαιωνόμαστε, αλλά για μία ακόμη φορά, είχαμε χτυπήσει το καμπανάκι και είχαμε γράψει για την διαιτησία και τους διαιτητές. Μας έγραψαν κανονικά και τώρα ας τους βοηθήσει ο Θεός.  Εμείς σταθήκαμε δίπλα τους γράφοντας την αλήθεια κάθε φορά και δεν χαϊδέψαμε τ΄ αυτιά κανενός. Διάλεξαν τον άλλον δρόμο. Ήθελαν τα κουκουλώματα και τα καλά λογάκια. Τώρα θα πρέπει να βρούνε την δύναμη και να προσαρμοστούν στην πραγματικότητα. Κυρίες και κύριοι της διαιτησίας, δεν τολμήσατε. Δεν προσγειωθήκατε ομαλά όταν....
έπρεπε. Συνεχίστε τις ανώμαλες προσγειώσεις, μήπως και αλλάξετε πρακτική. Βρήκατε τρόπους και ανθρώπους για να κρύψετε την αλήθεια, αλλά όπως ξέρετε αυτό δεν μπορούσε να συνεχιστεί. Την αλήθεια κανείς δεν μπορεί να την κρύψει για πάντα.
Δεχθήκαμε την χλεύη κάποιων, επειδή όπως μας έλεγαν "τον κώλο μας κάτω να χτυπάμε, δεν θα υποστούν τις συνέπειες". Τώρα αυτοί χτυπούν το κεφάλι τους στον τοίχο, γιατί τους πονάει ο κώλος τους. Το γιατί τους πονάει, το ξέρουν οι ίδιοι.
Παίξατε με την νοημοσύνη μας κυρίες και κύριοι της διαιτησίας και όχι μόνο και χάσατε. Φαίνεται πως την αδικία δεν την συγχωρεί ούτε ο Θεός.
Καλή σας μέρα και πρέπει να μάθετε να δείχνετε σεβασμό προς κάθε κατεύθυνση και να μην ανεβαίνετε σε καλάμια.