Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή.
- Εμείς με το μπάσκετ δεν έχουμε ασχοληθεί, αλλά φαίνεται πως ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΚΥΜΗΣ είναι στα χειρότερά του και το μέλλον δεν δείχνει να είναι καλό για τον προπονητή της ομάδας.  Ο πρόεδρος κύριος Θεοδώρου Αλέξανδρος, μάλλον θα έχει δύσκολη χρονιά και αν δεν αλλάξει κάτι γρήγορα, το 2019 θα φέρει μαύρα μαντάτα. Δήλωσε παραίτηση ο Καστρίτης και περιμένει την απόφαση του προέδρου, ο οποίος με την σειρά του λέει πως θ΄ αλλαξει πολλά, αλλά ....
ξεχνάει πως ευθύνες για τα λάθη στις επιλογές έχει και ο ίδιος.
- Την Τετάρτη στην Γενική Συνέλευση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ίσως κριθούν πολλά για την ομάδα, αλλά το μέλλον της δεν θα εξαρτηθεί αυτή την χρονική στιγμή, αλλά από το αν τελικά κάποιος δώσει το σύνθημα για να ξεσηκωθεί ο κόσμος. Εμείς επιμένουμε στις απόψεις μας και δεν τις αλλάζουμε. Ευχόμαστε τα καλύτερα, αλλά όλοι πρέπει να ξεκινήσουν από την αξιοπρέπεια της ομάδας και από το σθένος που πρέπει να έχει μια διοίκηση απέναντι προς προπονητές, ποδοσφαιριστές και προς όλους. Αυτοί που κάθε λίγο και λιγάκι πιέζουν, απειλούν και άλλα σχετικά θα πρέπει να πάρουν απάντηση από την ομάδα. Σήμερα θα δείξουν τον χαρακτήρα τους στο γήπεδο και οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές και ευχόμαστε να είναι μάγκες με τα όλα τους και όχι κάτι άλλο. όποιος "πνίξει" τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, να μπει σε μεγάλο ψυγείο για να μάθει πως με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν παίει κανείς.
- Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ σήμερα θα έχει δύσκολο απόγευμα στο Ενωσιακό, αφού θ΄ αντιμετωπίσει τον ΑΙΟΛΙΚΟ, αλλά εμείς πιστεύουμε πως οι ποδοσφαιριστές που θα επιλέξει ο κ. Βαλκάνος θα κλείσουν στόματα και θ΄ αποδείξουν πως είναι μάγκες και όχι κουτσαβάκια. Μπάλα στο γήπεδο κύριοι παίζουν οι ποδοσφαιριστές και όχι η διοίκηση. Εσάς επέλεξε η διοίκηση και σας εμπιστεύθηκε. Δείξτε πως αξίζατε την εμπιστοσύνη της. Φιλότιμο υπάρχει; Αν υπάρχει θα το βγάλετε στο γήπεδο. Δεν είναι δυνατόν να λένε όλοι πως είσθε ποδοσφαιριστές για μια ομάδα στο τοπικό και αυτό να μην σας ενοχλεί. Μπείτε στο γήπεδο και "φάτε σίδερα", γιατί στο ποδόσφαιρο δεν μετράει τίποτα άλλο πέρα από τους βαθμούς. Τα άλλα είναι για τα κοριτσάκια και τα παιδάκια, αλλά και γι΄ αυτούς που "παίζουν μπάλα" μόνο στο fb!!!! Το καταλάβατε;
- Δύσκολα λένε κέρδισε ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ μέσα στο ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ, αλλά και η ΑΡΤΑΚΗ στον ΒΑΤΩΝΤΑ. Κύριοι η ουσία δεν αλλάζει. Κέρδισαν και πήραν τους 3 βαθμούς.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ και η ΑΡΤΑΚΗ θα δείξουν λίγο μετά τα Χριστούγεννα το αν μπορούν ή όχι. Να μην ξεχνάμε πως όλες οι ομάδες θέλουν να κερδίσουν και τα δίνουν όλα όταν αντιμετωπίζουν αυτές τις δύο ομάδες. Εμείς πιστεύουμε πως στις πρώτες αγωνιστικές του Β΄ Γύρου θα έχουν κριθεί πολλά και θα αντέξει η ομάδα η οποία θα δείξει εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές της και όχι αυτή η οποία ψάχνει ακόμη και σήμερα για προσθήκες!!!!