Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ

Την καλημέρα μας εκεί στην ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ και να περνάτε καλά με το τζάκι σας, με το κρασάκι και το μεζεδάκι σας, αυτές τις κρύες και βροχερές μέρες και νύχτες.
Η ομάδα της ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ έχει 8 βαθμούς σε 6 αγώνες. Έχει "ισοπαλίες" σε όλα τα στατιστικά. Έχει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες, 2 ήττες, ενώ έχει πετύχει 5 γκολ και έχει δεχθεί 5!!!
Κάποιοι λένε πως καλά πάει η ομάδα και κάποιοι άλλοι πως δεν ξεκίνησε καλά.
Δεν θα μπούμε σ΄ αυτή την ανάλυση, αφού εμείς βλέπουμε πως η....
ομάδα κάτι πρέπει να κάνει επιθετικά, αφού πρέπει να βρει τρόπο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Ο ΛΗΛΑΣ και το ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ μόνο, εχουν χειρότερες επιθέσεις.
Θα γράψουμε την άποψή μας για την ομάδα κι ας μην μας παρεξηγήσουν.
Κανείς δεν αμφισβητεί την διάθεση και την προσπάθεια που κάνουν όλοι εκεί στην ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ για την ομάδα τους.
Επιλογή τους είναι να είναι η ομάδα στην κατηγορία των μικρομεσαίων του πρωταθλήματος.
Πριν κάποια χρόνια είχαμε γράψει για την ΚΑΣΤΕΛΛΑ και τον κ. Νίκο Κιαπέκο. Είχαμε γράψει πως η ομάδα είχε πιάσει ταβάνι. Τότε ακούσαμε κουβεντούλες αλλά στο τέλος δικαιωθήκαμε.
Σήμερα ο κ. Νίκος Κιαπέκος είναι προπονητής της ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ και η οποία θέλησε να ξεφύγει από την κατηγορία των μικρομεσαίων και να μπει σφήνα στις ομάδες που κάτι διεκδικούν.
Μέχρι στιγμής δεν τα έχει καταφέρει. Γιατί; Γιατί διοίκηση και προπονητής έχουν λάθος σκεπτικό ή οργανωτικά και αγωνιστικά λειτουργούν ως αντίγραφο της ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ στην εποχή Καλυβίτη - Κιαπέκου.
Αν μας επιτρέπουν θα πούμε σε όλους εκεί στην ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ, να το πάρουν αλλιώς. Είναι νωρίς ακόμη και μπορούν ν΄ αλλάξουν πολλά. Αξίζει να το προσπαθήσει αυτή η ομάδα, αξίζει να δημιουργηθεί ένα ισχυρό σύνολο σε διοικητικό, αλλά και οργανωτικό επίπεδο.
Το ΕΓΩ δεν βοηθάει σε τίποτα και κανέναν.