Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλή εβδομάδα.
- Να δηλώσουμε την συμπαράστασή μας στους εργαζόμενους στον ΣΚΑΪ αφού  τις πρώτες ώρας της Δευτέρας είχαμε τρομακτικό χτύπημα στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ. Αυτά τα χτυπήματα είναι χτυπήματα στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και δεν προβληματίζουν μόνο έναν τηλεοπτικό ή ραδιοφωνικό σταθμό και είναι καταδικαστέα. Ας το καταλάβουν όλοι οι πολιτικοί και να ....
σταματήσουν τις κοκορομαχίες.

- Στα πρωταθλήματα της Εύβοιας είχαμε πολλά και διάφορα και ιδιαίτερα στην Α΄ Κατηγορία όπου έχουμε μεγάλο συνωστισμό στην ουρά και υπόθεση τριών ομάδων η κορυφή. Όπως όλα δείχνουν ΑΡΤΑΚΗ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ και ΤΑΜΥΝΑΊΚΟΣ είναι οι τρεις ομάδες που θα προσπαθήσουν για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, αφού η πρώτη ΑΡΤΑΚΗ έχει 28 βαθμούς, ο δεύτερος ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ έχει 25 βαθμούς και ο τρίτος ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ έχει 24 βαθμούς.

- Ο ΕΥΒΟΪΚΟΣ Αγίου Νικολάου πέρασε και από τα Φύλλα, αφού κέρδισε και τον ΜΙΑΟΥΛΗ και έχει 9 νίκες σε 9 αγώνες και φυσικά είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο της Β΄ Κατηγορίας και για την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία.

- Μάχη δίνουν Παγώνης και Καθαροσπόρης για την συγκρότηση των ψηφοδελτίων τους, αφού όλα δείχνουν πως δεν είναι εύκολο το έργο τους. Η κυρία Βάκα έχει μεγαλύτερη άνεση αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες μας λίγες πινελιές απέμειναν για να κλείσει το ψηφοδέλτιό της.

- Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ) στην Εύβοια χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις.
Συμεών Κεδίκογλου, Γιάννης Μπουροδήμος και η Μίνα Παπαναστασίου είναι τα ονόματα που όπως όλα δείχνουν θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση η οποία ίσως τους οδηγήσει στην Βουλή.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σίγουρα είναι σε δύσκολη θέση, διοικητικά, οικονομικά και αγωνιστικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα διαλυθεί. Είναι αρνητικό το ότι όλες οι διοικήσεις που πέρασαν τα τελευταία χρόνια απέτυχαν, αλλά το χειρότερο είναι πως επιμένουν ΟΛΟΙ στις ίδιες πρακτικές. ΟΛΟΙ ψάχνουν αυτόν που θα διαθέσει 100.000 ευρώ και κανείς δεν συζητάει για ένα άλλο μοντέλο και μια άλλη πρακτική. Εμείς πιστεύουμε πως ΟΛΟΙ κατάλαβαν πως δεν πάει άλλο και το κυριότερο διαπίστωσαν πως οι επιχειρηματίες δεν θα ανταποκριθούν και απλά έγιναν ένα με τους πολιτικούς και παίουν με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.

- Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ το πήρε απόφαση και πλέον θα παίζει χωρίς άγχος. Οι πληροφορίες μας λένε πως η ομάδα θα μείνει με τα δικά της παιδιά και θα φροντίσει ώστε να ολοκληρώσει το ταξίδι στην Γ΄ Εθνική, χωρίς προβλήματα.