Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

Θα ολοκληρωθεί σήμερα η 13η αγωνιστική, λέτε να είναι γρουσούζικη;), με 5 αγώνες.
- ΑΥΛΩΝΑΡΙ - ΔΡΟΣΙΑ. Σε αυτόν τον αγώνα, η ομάδα που θα κερδίσει θα είναι κοντά στις ομάδες που μάλλον θ΄ αρχίσουν να χαλαρώνουν. Η ομάδα που θα χάσει θα συνεχίσει με κάποια αγωνία για την παραμονή της, αφού είμαστε ακόμη στον Α΄ Γύρο.
- ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ - ΑΙΔΗΨΟΣ. Αν ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ κερδίζει θα φτάσει στην βαθμολογία λίγο παραπάνω από τη επικίνδυνη ζώνη και σίγουρα θα αυξήσει τις πιθανότητες για παραμονή στην κατηγορία. Αν κερδίσει η ΑΙΔΗΨΟΣ τότε ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ θα βρεθεί σε δύσκολη θέση.
- ΣΚΕΠΑΣΤΗ - ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ. Ένας βαθμός χωρίζει τις....
δύο ομάδες με την ΣΚΕΠΑΣΤΗ να έχει 15 και το ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ 14. Η ΣΚΕΠΑΣΤΗ ενισχύθηε και δεν θέλει με τίποτα να χάσει αυτόν τον αγώνα. Αν τον χάσει, τότε μπαίνει σε μεγαλύτερες περιπέτειες.
- ΑΡΤΑΚΗ - ΩΡΕΟΙ. Μόνο αν λειτουργήσει γρουσούζικα το ΚΥΡΙΑΚΗ και 13, θα μπορούσε να χάσει η ΑΡΤΑΚΗ από τους ΩΡΕΟΥΣ. Λένε πάντως πως όταν κάποια ομάδα έχει μια εκδήλωση πριν από τον αγώνα έχει δυσκολίες. Οι ΩΡΕΟΙ δεν έχουν να χάσουν τίποτα και θα παίξουν χωρίς άγχος.
- ΤΑΜΥΝΑΊΚΟΣ - ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ. Κανέναν κίνδυνο δεν διατρέχει ο ΤΑΜΥΝΑΊΚΟΣ, αφού είναι 3ος και έχει 24 βαθμούς και ακόμη κι αν χάσει θα παραμείνει 3ος. Ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ καίγεται για βαθμούς και θα προσπαθήσει να πάρει κάτι.