Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να προσέχετε στους δρόμους αφού αρκετοί από αυτούς έχουν γίνει παγοδρόμια. 

- Όλοι παρακολουθούν με αγωνία για το τι θα γίνει με την κυβέρνηση κι αν ο Καμένος θα ρίξει τον Τσίπρα. Κυρίες και κύριοι, ας μη γελιόμαστε. Τον Καμένο θα ρίξουν και όχι την κυβέρνηση, αφού ελάχιστοι από τους βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , είναι πλέον στο πλευρό του Καμένου, αλλά με τα δύο πλευρά είναι στις καρέκλες των υπουργείων.... και οι περισσότεροι θα είναι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Για να τελειώνουμε λοιπόν, θα γράψουμε πως τα συνεταιράκια ψάχνουν τον τρόπο για να πέσουν στα μαλακά.

- Παγωμένες δείχνουν να είναι και οι διοικητικές εξελίξεις στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά εμείς δεν πιστεύουμε πως  πηγαίνουν όλα προς το χειρότερο. Επιμένουμε και θα γράφουμε πως δεν είναι δυνατόν αυτοί που ανέλαβαν ευθύνες και οι οποίοι αγαπούν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πολύ, έπαιξαν απλά καθυστέρηση, με στόχο να φτάσει η ομάδα στην διάλυση. Θα τα καταφέρουν πιστεύουμε εμείς και απλά ψάχνουν για μεγαλύτερη βοήθεια. Το πιστεύουμε γιατί αν δεν ήταν έτσι, τότε θα έβγαιναν και θα έλεγαν πως δεν τα κατάφεραν γιατί δεν τους εμπιστεύτηκαν αυτοί, στους οποίους στηρίχθηκαν και ζήτησαν την εντολή από την Γενική Συνέλευση για να σχηματίσουν διοίκηση.

- Θα θέλαμε να ευχηθούμε στον πρόεδρο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ τον κ. Θέμη Κοντσιλίδη να έχει με την οικογένειά του ένα καλό, γεμάτο υγεία 2019. Όχι δεν γιορτάζει σήμερα, αλλά το 2018 ίσως ήταν η χειρότερη χρονιά του από το Καλοκαίρι μέχρι και την τελευταία του μέρα. Πρόεδρε κύριε Κοντσιλίδη ευχόμαστε το 2019 να είναι καλύτερο.

- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών μάλλον είναι κοντά σε κάποιες μεταγραφές, αφού όλα δείχνουν πως θέλει να γεμίσει περισσότερο τον χώρο της επίθεσης. Στα Ψαχνά πιστεύουν πως η ομάδα μπορεί να τελειώσει το πρωτάθλημα χωρίς άλλη απώλεια βαθμών.

- Στον ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ όλα πάνε καλά αλλά έχουν μια αγωνία για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Επειδή κανείς δεν ξεχνάει αυτά που είχαμε γράψει στις αρχές του πρωταθλήματος για τις σχέσεις της ομάδας και του προπονητή κυρίου Ζέρβα, με τον ποδοσφαιριστή Λούκα και το πως είχαν αντιδράσει τότε όλοι, θα περιμένουμε να μας πούνε τώρα, τι συμβαίνει.

- Ο κ. Παγώνης ανακοινώνει υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, αλλά πρέπει να γράψουμε πως οι υποψήφιοι αυτοί δεν μπορούν να συμπληρώσουν τις ψήφους που είχαν αυτοί που αποχώρησαν από την παράταξη Παγώνη.