Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

καλημέρα

Φίλες και φίλοι καλή σας μέρα και να έχετε την υγεία σας.
- Θα μας παιδεύουν για πολύ ακόμη εκεί στο δήμο Διρφύων Μεσσαπίων με τις υποψηφιότητες κάποιων; Για να μην γελιόμαστε "ο γάμος" Ψαθά - Θεοδοσίου είναι θέμα συζήτησης και οι αντιδράσεις πολλές και αρνητικές. Ακόμη και φίλοι του κυρίου Ψαθά, ιδιαίτερα από την ΚΑΣΤΕΛΛΑ τα είπανε στον δήμαρχο και μάλιστα δεν αποδέχθηκαν την πρότασή του να είναι στο ψηφοδέλτιό του. Ο ναύαρχος είναι αλήθεια έκανε λάθος επιλογή και κατά την άποψή μας δεν θα έπρεπε να είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με κανένα.... ψηφοδέλτιο, αφού δεν κατάφερε να είναι υποψήφιος δήμαρχος όπως ήθελε, όπως το ζητούσε και δεν το έκρυβε, αλλά ούτε επίσης και υποψήφιος βουλευτής όπως ήθελε και όπως και το ζήτησε. Ο αγαπητός Σταμάτης δημοσίευσε επιστολή της ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ η οποία λέει πολλά.

- Κουβέντα δεν ακούσαμε για τον αγώνα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ με την ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ και αυτή η σιωπή, ενώ φτάσαμε στην Πέμπτη, μας ανησυχεί ιδιαίτερα. Κανείς δεν λέει να κάνει κάτι ώστε ν΄ αλλάξει λίγο το κλίμα. Ίσως είναι όλοι βέβαιοι πως θα πάνε στο γήπεδο οι γνωστοί άγνωστοι με τις προσκλήσεις  και καμιά 15αριά φωτογράφοι, ρεπόρτερ και γενικώς της ενημέρωσης, κάποιοι συγγενείς και φίλοι και έτσι θα έχει κόσμο.  Εμείς συνεχίζουμε και καλούμε τους φίλους του ποδοσφαίρου της Εύβοιας να είναι την Κυριακή στο γήπεδο και να βοηθήσουν την ομάδα. Νίκη και μόνο νίκη θέλει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.

- Κύριε Πίσχινα μέχρι και πίτσα ψημένη σε ξύλο καστανιάς Πηλίου έφαγαν οι μάγκες της Κ14 και Κ17 της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ; Φαντάσου τι θα γινόταν αν οι εξυγιαντές της ΕΠΟ έδιναν και κανένα ευρώ για να πήγαινε η αποστολή από το προηγούμενο βράδυ στο Βόλο!!! Τελικά είχες δίκιο. Μόνο τυχαίο δεν είναι το αποτέλεσμα των εκλογών στην ΕΠΣΕ.  Ούτε ο σουλτάνος της Τουρκίας δεν παίρνει τέτοια ποσοστά. Ο Παπακωνσταντίνου και οι συνεργάτες του "δεν καίνε κάρβουνο" αλλά ξύλο καστανιάς και μας ψήνουν όλους!!!!

- Οι μεταγραφές Παγώνη δημιουργούν θέματα και ομαδούλες μεταξύ υποψηφίων του και αυτός που ετοιμάζει "τα όπλα του" είναι ο Καθαροσπόρης. Φανταστείτε τι θα γίνει όταν ο Βασίλης αρχίσει να ρίχνει στην πιάτσα τα καλά του χαρτιά.

- Θυμήθηκαν και την Ν. Λάμψακο προεκλογικά και φτιάχνουν λίγα μέτρα πεζοδρόμιο στον κεντρικό για ξεκάρφωμα!! Τώρα είναι αργά αγάπη μου γλυκιά, που λέει και το τραγούδι. Πάντως στο Λευκαντί το πεζοδρόμιο στον παραλιακό, χρόνια τώρα περιμένει να φιλοτιμηθεί κάποιος. Μόνο κώνους και διάφορα άλλα βάζουν για να μην έχουμε και ατυχήματα!!!

- Τρένο πάει η ΑΡΤΑΚΗ, τρένο πάει ο ΛΗΛΑΣ, τρένο ο ΤΑΜΥΝΑΊΚΟΣ, τρένο ο ένας, τρένο ο άλλος!!! Καλά αεροπλάνο κανείς;;;;;; Να δούμε τι θα κάνετε όταν το κάθε τρένο αρχίσει να περνάει από σταθμούς!!!

- Ο Φάνης Σπανός βοήθησε όσο κανείς άλλος τους δήμους της Εύβοιας και αυτό θα το εκτιμήσει ο κόσμος και θα τον ψηφίσει για Περιφερειάρχη.  Όσο για τα παπαγαλάκια που λένε πως δεν μπορεί να κάνει ψηφοδέλτιο έχουν μεσάνυχτα. Φυσικά ξέχασαν τι έλεγαν για τον φίλο τους νεαρό από την Σκύρο, ο οποίος θα πάει να γίνει κλητήρας, από δήμαρχος, επειδή έλεγε πολλά, αλλά δεν του βγήκαν τα κουκιά. Έλεγε πως θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης, μετά υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ και τελικά θα είναι η ουρά του Αναγνωστάκη.