Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά.
- Το ποδόσφαιρο στην Εύβοια δεν μας αφήνει να πλήξουμε και καθημερινά μας δίνει θέματα για να ασχοληθούμε. Τώρα μάλιστα το έχουμε και σε τρεις δόσεις την Εβδομάδα, αφού έχουμε αγωνιστική δράση κάθε Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή!!!! 

- Στο φουλ οι μηχανές των δημοτικών παρατάξεων, αφού ....
όλο και περισσότερο πλησιάζουμε προς τις εκλογές. Πάντως μετά τον κύριο Μπάκα ο οποίος είχε δηλώσει πως θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Χαλκιδέων, αλλά έμεινε μόνο στο fb υποψήφιος δήμαρχος και βρήκε στέγη στο ψηφοδέλτιο Παγώνη, είχαμε και τον υποψήφιο δήμαρχο Κύμης Αλιβερίου κύριο Ελαιοτριβάρη, ο οποίος ήταν υποψήφιος σε ραδιοφωνικές εκπομπές, να δηλώνει πως δεν θα είναι υποψήφιος για λόγους υγείας. περαστικά σας κύριε Ελαιοτριβάρη.

- Τι έγινε Απόστολε; Έγραψες καλά λόγια για τον διαιτητή κύριο Κασομούλη και είδες τι έπαθες; Εκτός λειτουργίας ήταν χθες και παραμένει μέχρι αυτή την ώρα το kontastaspor.blogspot.com!!!!
Που να ήξερες τι είχε πάθει ο διαιτητής πριν φτάσει στο γήπεδο της Αρτάκης!!! Ο κ. Κασομούλης είναι καλός διαιτητής, αλλά τον χτύπησε το κακό μάτι και "τον βούλιαξε" στα νερά εκεί στον Δοκό.  Αν δεν γινόταν παρέμβαση Πίσχινα - Γεραντώνη ακόμη εκεί θα ήταν και θα ψάρευε Απόστολε!!!

- Ο πρόεδρος κύριος Παπακωνσταντίνου θα πάει λέει στην Βόρεια Εύβοια για να συζητήσει με τους παράγοντες των ομάδων τους κανονισμούς. Κύριε πρόεδρε, μάλλον έχει κενά η σχετική ανακοίνωση. Δεν μας λέτε ποιοι θα σας συνοδεύσουν και αν η συνάντηση αυτή θα είναι ανοικτή και για προπονητές και για ποδοσφαιριστές και για ανθρώπους της ενημέρωσης. 

- Βενετία γίναμε στο Λευκαντί, αφού τα νερά της βροχής έχουν μετατρέψει σε λίμνες τους δρόμους και ιδιαίτερα τον παραλιακό. Αυτή η δημοτική αρχή Παγώνη το Λευκαντί το έχει βάλει σε μαύρη λίστα και οι λόγοι είναι απλοί. Θέλουν να το υποβαθμίσουν, για να προσελκύσουν κόσμο σε άλλες περιοχές, με τις οποίες έχουν ιδιαίτερες σχέσεις. Όποιος αμφισβητεί κάτι, ας έρθει να το περπατήσουμε από την μία μέχρι την άλλη άκρη για να δει "τα έργα" της Δημοτικής Αρχής.

- Τίποτα δεν έχει αλλάξει στην άποψή μας για το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας κι ας λέει ο καθένας ότι θέλει. Προσέξτε όμως κάποιοι γιατί εμείς γράφουμε ονόματα και δεν λέμε όσα λέτε εσείς στα καφενεία. Εμείς δεν λιποτακτήσαμε ποτέ. Την άποψή μας γράφουμε και αυτό είναι όλο. εδώ θα είμαστε και την επόμενη μέρα. Εσείς;;

-