Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, χρόνια σας πολλά και Καλή Ανάσταση.

- Ο άνθρωπος αυτή την εποχή, προσπαθεί να περπατήσει τον δικό του Γολγοθά, να ξεπεράσει τα δικά του πάθη και η Ανάσταση του Κυρίου είναι αυτή που του δίνει ελπίδα. Μια ελπίδα που από την επομένη της Ανάστασης του Χριστού, φροντίζουν οι πολιτικοί όλων των βαθμίδων, να την σκοτώνουν. Δυστυχώς στο τέλος καταλήγουμε στο ίδιο....
συμπέρασμα. Αυτοί που μέχρι χθες μιλούσαν με τα καλύτερα για κάποιους, σήμερα λένε και μάλιστα δημόσια, τα χειρότερα. 

- Ακόμη κι αυτές τις Άγιες Μέρες δεν λένε να ηρεμήσουν. Πάνε στους Ιερούς Ναούς μόνο και μόνο για να τους βλέπουν οι πιστοί, αλλά το μυαλό τους, λειτουργεί προς μία μόνο κατεύθυνση. Προσπαθεί ν΄ ανακαλύψει τρόπους για να συκοφαντήσει τους απέναντι και αυτούς που θέλουν να του πάρουν την καρέκλα της εξουσίας. Κακοί άνθρωποι. Αν δεν είσαι μαζί τους είσαι εχθρός. Δεν έχεις δικαίωμα να διεκδικείς τίποτα και δεν έχεις δικαίωμα να υποστηρίζεις κάποιον άλλον. 

- Δεν θέλουμε αυτές τις μέρες να απαντήσουμε σε συκοφάντες και ψεύτες. Έχουμε το χρόνο και θα τον αξιοποιήσουμε κατάλληλα. Ξέρουμε που "πονάει" ο κάθε υποψήφιος από αυτούς που ξέρουν τα κακά των άλλων, αλλά προσπαθούν να κρύψουν τα δικά τους. Ξέρουμε και αυτούς οι οποίοι ξεπουλάνε την ιδεολογία τους, αλλά και πολλά άλλα για να υπηρετήσουν το καλό της τσέπης τους. Η Διαύγεια φέρνει στο φως την αλήθεια. Θέλουμε να δώσουμε μια απάντηση σ΄ έναν επαγγελματία στα Ψαχνά. Καλέ μας άνθρωπε, να λες την αλήθεια για την στήριξη προς τον νυν δήμαρχο και όχι να συκοφαντείς άλλους υποψηφίους. Αν συνεχίσεις θα πρέπει να πάρεις απάντηση με αποδείξεις. Στηρίζεις τον νυν δήμαρχο γιατί εξυπηρετείς τα συμφέροντά σου και καλά κάνεις. Είσαι προμηθευτής του Δήμου. Δεν κλέβεις. Απλά κάνεις την δουλειά σου. Να μην κατηγορείς τους άλλους υποψηφίους.

- Η διοίκηση του  ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου την Δευτέρα 6 Μαΐου και πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι έχουν αγωνία για το τι θα πει. Πιστεύουμε πως οι διοικούντες δεν έχουν να πούνε πολλά. Η άποψή μας είναι πως θα πούνε αυτό που όλοι λίγο ως πολύ περιμένουμε. "Η ομάδα ήταν ένα βήμα πριν τον γκρεμό, πριν την διάλυση, πριν την αποχώρηση από το πρωτάθλημα και αναλάβαμε να προσπαθήσουμε. Ευχαριστούμε όσους μας βοήθησαν, αλλά η ομάδα υποβιβάστηκε, αλλά γλύτωσε τον διασυρμό". Μακάρι να αναλάβουν ΟΛΟΙ τις ευθύνες τους και επιτέλους να παραδεχθούν πως ΑΠΕΤΥΧΑΝ, αφού μπορεί να μην είναι λαμόγια και άλλα τέτοια, αλλά δεν μπορούν να αντέξουν το βάρος της ιστορίας του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Τα υπόλοιπα στην συνέντευξη τύπου.

- Δεν ξέραμε πως θα υπάρχει και "κουβάς" στην πολιτική και ιδιαίτερα στις Δημοτικές Εκλογές!!! Πάντως αφού μας καλούν να παίξουμε στοίχημα και ξέρουν πως πολλά λεφτά δεν υπάρχουν, εμείς θα γράψουμε την άποψή μας και όποιος καταλάβει κατάλαβε. Ποιον δίνουν πρώτο και ποιον δεύτερο; Τελευταία δίνουν πρώτο τον Καθαροσπόρη, δεύτερο τον Παγώνη, τρίτη την Βάκα, τέταρτο τον Καλαθέρη, μετά Μιτζιφίρη και Τζαβάρα.  Εσείς τι θα παίζατε όταν στον πρώτο έχουν απόδοση ας πούμε 1,50, στον δεύτερο 2,50, στον τρίτο 4 και φτάνουν μέχρι το 50 και το 80;;;;; Με το 1,50 είσαι χαμένος από χέρι, αφού δεν έχεις πολλά λεφτά για να τα σπρώξεις. Να παίξεις με 50 ή 80 απόδοση δεν το παίζεις γιατί δεν θα πας κουβά, αλλά σε βαρέλι. Κάποιοι πάντως που έχουν χρήματα και χρηματοδοτούν και παρατάξεις ποντάρουν πολλά στην Βάκα, για να μαζέψουν αυτά που θα ρίξετε εσείς στον κουβά!!!! Μπορεί να σπρώχνουν άλλον υποψήφιο, αλλά τα λεφτά τους θα τα ποντάρουν στην Βάκα!!! Θα πάρουν πολλά και σίγουρα θα τα χρησιμοποιήσουν ως συμπλήρωμα για να πάρουν το φιλέτο που ακούει στο όνομα ΔΑΡΙΝΓΚ!!!!

- ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ