Σάββατο 4 Μαΐου 2019

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Όχι άλλα ψέματα και όχι άλλη υποκρισία, από ανθρώπους οι οποίοι δηλώνουν πως αγαπούν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και πως ότι έκαναν το έκαναν με στόχο το καλό της ομάδας.
Τα λόγια δεν έχουν καμία σημασία. Το αποτέλεσμα μετράει και το αποτέλεσμα είναι ο υποβιβασμός της ομάδας και η πλήρη απαξίωσή της.
Κανένα δικαίωμα δεν έχουν, όλες και όλοι αυτοί που λίγο ή πολύ, έβαλαν το χεράκι τους και οδήγησαν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ εδώ που είναι σήμερα, να λένε....
κουβέντες για άλλους ή να παριστάνουν τους σωτήρες της ομάδας.
Εγκλημάτισαν σε βάρος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και πρέπει να λένε λίγα και να μην έχουν την απαίτηση να βάζουν και όρους.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα υποβιβαστεί. Μέλη της διοίκησης ήταν και σε προηγούμενο υποβιβασμό της ομάδας και θα τους θυμίσουμε πως και τότε χάθηκε η παραμονή, από λάθη και ανικανότητα των διοικούντων.
Κανείς δεν θα βρεθεί να αναλάβει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αν κάποιοι θελήσουν να έχουν λόγο ή να επιβάλλουν τις απόψεις τους.
Στην Γενική Συνέλευση, ας πάει όποιος θέλει κι ας πει ότι θέλει.
Στην Γενική Συνέλευση θα πρέπει να κατατεθούν επίσημα προτάσεις, όχι με υποθέσεις, υποσχέσεις και τα σχετικά. Να δοθεί εντολή σχηματισμού διοίκησης στην καλύτερη πρόταση. Στην πρόταση που δεν θα περιμένει τίποτα και από κανέναν και η οποία διοικητικά και οικονομικά θα είναι αυτόνομη.
Ακούμε διάφορα, αλλά αν χρειασθεί θα απαντήσουμε στην Γενική Συνέλευση.
Να ξέρουν πάντως ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ, πως μπορεί να λένε όσα θέλουν, αλλά ΑΠΕΤΥΧΑΝ και ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και αυτό είναι η ουσία.