Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Η άποψή μας

Στο Δήμο Χαλκιδέων τα πράγματα είναι δεδομένα και δεν θ΄ αλλάξουν, όσο κι αν "οι νεκροθάφτες"  έχουν πάρει το φτυάρι και προσπαθούν να απαξιώσουν την υποψηφιότητα της κυρίας Βάκα.
Η Έλενα Βάκα και το ψηφοδέλτιό της, με την ψήφο των δημοτών θα βρεθούν στην Β΄ Κυριακή.
Την μάχη για το πέρασμά τους στην Β΄ Κυριακή θα δώσουν και οι κύριοι Παγώνης και Καθαροσπόρης. Την παρουσία τους στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο  θα διεκδικήσουν και...
τα ψηφοδέλτια Καλαθέρη, Μιτζιφίρη και Τζαβάρα.
Υπάρχει μια δυσκολία σ΄ αυτούς που θέλουν να απαξιώσουν ή να μειώσουν την δυναμική της κυρίας Βάκα. Δεν έχουν κάτι κακό για την ίδια. Δεν έχουν κάτι να πούνε εναντίον της Έλενας. Τι κάνουν λοιπόν; Προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο πως την Έλενα δεν την στηρίζει ο ένας, δεν την στηρίζει ο άλλος και πάει λέγοντας. Γιατί το κάνουν αυτό; Γιατί θέλουν στην Β΄ Κυριακή τον Παγώνη με τον Καθαροσπόρη. Γιατί θέλουν στην Β΄ Κυριακή τα επιχειρηματικά συμφέροντα. Θέλουν τον επιχειρηματία ο οποίος θέλει για παράδειγμα το ΔΑΡΙΓΚ ή τον επιχειρηματία που ήταν ο μεγαλύτερος προμηθευτής του δήμου και χορηγός στα παπαγαλάκια.
Φίλες και φίλοι η Έλενα Βάκα δεν ζήτησε την στήριξη κανενός. Την στηρίζουν οι δημότες και αυτό φτάνει. Η Έλενα τίμησε και στήριξε τον Ζεμπίλη και δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί του, όπως δεν έχει και με κανέναν βουλευτή ή στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. Αν έχουν αυτοί, ας βγούνε να το δηλώσουν. 
Τα παπαγαλάκια και οι νεκροθάφτες, το πρωί αποκαλούν Κούλη τον Μητσοτάκη και το απόγευμα τον ανεβάζουν ψηλά για να μας πούνε πως αδιαφόρησε για την Βάκα.
Μας κάνουν πλάκα δηλαδή, αφού ξέρουν καλά πως ο Μητσοτάκης έχει ανάγκη από την στήριξη της Έλενας και των μελών της παράταξής της και θα την έχει και όχι η Έλενα από τον Μητσοτάκη.
Το βράδυ της Κυριακής των εκλογών, θα διαπιστώσουν ΟΛΟΙ πως οι Έλενα και οι συνεργάτες της θα είναι οι νικητές και τα "φτυάρια" θα μπούνε με την εντολή των δημοτών στο λάκκο που άνοιξαν.