Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχετε. Βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και όπως κι αν το κάνουμε, ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του σε κόμματα και υποψηφίους βουλευτές. Εμείς έχουμε τις δικές μας και δεν το κρύψαμε ποτέ. Δεν είναι δυνατόν όμως να δεχόμαστε υποδείξεις και παρατηρήσεις από ανθρώπους οι οποίοι...
προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από το δάχτυλό τους και να πατάνε σε δύο ή και τρεις βάρκες. Κάτι θα γράψουμε γι΄ αυτούς αργότερα σήμερα.

- Το έχουμε γράψει. Πρώτα θα εκλέξει διοίκηση ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και μετά θα γίνει πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Όλα τα πράγματα έχουν την σειρά τους. Ας περιμένει λίγο ο Κυριάκος. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν μπορεί να περιμένει. Πάντως όνομα, σήμα και φανέλα δεν αλλάζει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Την Δευτέρα η ομάδα θα έχει διοίκηση. Θα εκλεγεί η 9μελής διοίκηση όπως ορίζει το καταστατικό, θα υπάρχουν όχι οι αναπληρωματικοί όπως συνηθίσαμε να τους λέμε, αλλά μέλη ενός διευρυμένου ΔΣ οι οποίοι μπορεί να μην έχουν δικαίωμα ψήφου, αλλά θα υπηρετούν την ομάδα. Λίγη υπομονή και να ξέρετε πως κανείς δεν μπορεί να μπει εμπόδιο, όταν αποφασίζει ο κόσμος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.

- Πολλά τα προβλήματα όλων των αθλητικών σωματείων, αλλά πρέπει να βρεθεί λύση και όλα να συνεχίσουν να έχουν παρουσία στα πρωταθλήματα. Οι διοικούντες τα σωματεία θα πρέπει να γνωρίζουν πως δεν μπορούν να συνεχίσουν να είναι σ΄ ένα χρηματιστήριο, όταν οι μετοχές του Σωματείου τους, αξίζουν λιγότερο από αυτές ενός ποδοσφαιριστή. Εμείς το γράφουμε καθαρά. Πρώτα και πάνω από όλους είναι το σωματείο.

- Ακούμε διάφορα για την ομάδα μπάσκετ του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΚΥΜΗΣ, αλλά ούτε ρεπορτάζ κάναμε, ούτε και θα κάνουμε, αφού δεν έχουμε ασχοληθεί με το μπάσκετ. Θα σημειώσουμε όμως πως ο κύριος Θεοδώρου είναι επιχειρηματίας και ξέρει πως τα ωραία κάποτε τελειώνουν και τα ωραία θα είχαν τελειώσει, αν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έδινε το φιλί της ζωής στον ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΚΥΜΗΣ την τελευταία αγωνιστική. Η ομάδα αυτή έπρεπε να είχε επιστρέψει στον τόπο της και να μην έχει έδρα την Χαλκίδα. Ο κύριος Θεοδώρου το είχε δηλώσει αλλά το ξέχασε. Είχε πει πως η οικογένειά του θα προχωρούσε σε κατασκευή ιδιόκτητου Κλειστού στην Κύμη και άλλα τέτοια σχετικά. Αυτά ίσως κάποια στιγμή να τα εξηγήσει. Και κάτι ακόμη. Η νέα Δημοτική Αρχή σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συνεχίσει να δίνει γη και ύδωρ σε μία επαγγελματική ομάδα, στην οποία δεν υπάρχουν σε κανένα επίπεδο Δημότες του Δήμου Χαλκιδέων. 

- Οι πολίτες κατάλαβαν τα τελευταία χρόνια τον ρόλο κάποιων κομμάτων τα οποία θέλουν να πιάσουν το όριο και να μπούνε στην Βουλή. Το έζησαν στο πετσί τους με τους ΑΝ.ΕΛ., με το ΠΟΤΑΜΙ, με την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ και άλλα κόμματα. Σ΄ αυτές τις εκλογές, δεν ψηφίζουν κόμματα τα οποία θα διαπραγματευθούν καρέκλες και άλλα τέτοια.  Οι πολιτικές είναι δύο. Αυτή που εκπροσωπεί η ΝΔ και αυτή που εκπροσωπεί το ΚΚΕ. Τα ενδιάμεσα είναι για να γίνεται παιχνιδάκι.