Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να περνάτε όμορφα όπου κι αν πάτε και πάντα να έχετε την υγεία σας. Χθες το βράδυ ήταν πολλοί αυτοί που δεν πήγαν στα κρεβάτια τους....
για ύπνο, αφού τα πανηγύρια ήταν πολλά και τα κουτάκια της μπύρας είχαν την τιμητική τους.


- Επιτρέψτε μας σήμερα να κάνουμε κάτι που δεν το συνηθίζουμε. 
Μπορεί  μέσα από το "καλημέρα" να γράφουμε χρόνια πολλά, αλλά υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι στους οποίους θέλουμε να αναφερόμαστε ιδιαίτερα. 
Να στείλουμε λοιπόν τις ευχές μας και τα χρόνια μας πολλά στον άρχοντα της φωτογραφίας τον κύριο Ηλία Θαλάσση. 
Ηλία χρόνια σου πολλά, χρόνια καλά, χρόνια ευτυχισμένα και γεμάτα υγεία, για σένα και την οικογένειά σου.

- Υπάρχουν κάποιες ομάδες στους πάγκους των οποίων δεν θα βρεθούν ποτέ κάποιοι τουλάχιστον ως προπονητές, όχι μόνο αν δεν είναι διπλωματούχοι, αλλά κι επειδή ο χαρακτήρας τους δεν τους το επιτρέπει. Γράφουμε, τουλάχιστον ως προπονητές, γιατί μπορεί να πάνε δίπλα σε κάποιον προπονητή για να κρατούν σημειώσεις. Αυτά επειδή κάποιοι οι οποίοι στηρίζουν την ύπαρξή τους σε άλλους,ανοίγουν το στόμα τους και δεν ξέρουν τι λένε. Αυτοί όσα μέσα κι αν χρησιμοποιήσουν, δεν θα γίνουν ποτέ πρωταθλητές στην Α΄ Κατηγορία και θα είναι πάντα στο ράφι με τα προϊόντα διαλογής.

- Μπορεί αυτοί που έχουν μίσος για την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη να θέλουν να ξεπεράσουν την μεγάλη ήττα σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις (ευρωεκλογές & Εθνικές), αλλά αυτά δεν θα τα ξεπεράσουν ποτέ. Ας ρίξουν μια ματιά ποιους είχε στα ψηφοδέλτιά του ο ΣΥΡΙΖΑ και θα τα καταλάβουν όλα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός και με κυβέρνηση αυτοδυναμίας. Αυτό αποφάσισε ο λαός και όχι τα ψέματα του κάθε Τσίπρα.

- Σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή, δεν θα έχουμε άλλα σχόλια, εκτός από αυτά στο "Καλημέρα".
Είπαμε χαλαρά, για να έχετε κι εσείς το κεφάλι σας ήσυχο. Αν προκύψει κάτι σημαντικό, θα το γράψουμε.

- Καλημέρα σας και χρόνια πολλά.