Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε όλοι καλά. Να περάσετε καλά σήμερα Σάββατο, αλλά έχουμε να κάνουμε μια παρατήρηση. Πληροφορίες λένε πως αυτοί οι κύριοι και αυτές οι κυρίες που ξεσήκωσαν αντιδράσεις για τον ξιφία ή την ζαργάνα ή ότι άλλο ήταν αυτό στην πλαζ ΑΣΤΈΡΙΑ, τσακίζουν ....
αλύπητα τα γουρουνόπουλα στην Χαλκίδα και ιδιαίτερα στο χώρο του παζαριού. Είναι ή δεν είναι ρατσισμός αυτό;

- Αυτοί γράφουν, αυτοί απαντούν και καλά κάνουν. Όταν θα βρούνε την δυνατότητα να πληρώνουν οι ίδιοι, τότε όλα θα είναι τέλεια. Όσο πληρώνουν άλλοι, οι άλλοι θ΄ αποφασίσουν ποιους ποδοσφαιριστές θα έχουν στην ομάδα.

- Ξανά θα φορέσουν την φανέλα του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ ο Τάσος Μαναρίτσας και ο Κώστας Μουτουσίδης. Καλοί ποδοσφαιριστές και οι δύο και μας είναι και πολύ συμπαθητικοί. Τους ευχόμαστε τα καλύτερα.

- Λοιπόν ο διάλογος έσπασε κόκαλα και οφείλω να σας τον μεταφέρω. Συζητούσαν ο κύριος Στέφανος Σωτηρίου και ο κύριος Απόστολος Αβερκιάδης. Το θέμα ένα και μοναδικό και είχε να κάνει με την γοητεία και την επιτυχία με τις γυναίκες.
Σωτηρίου: Σε γνώρισα γυναίκα, πήγες μαζί της και μετά μου είπε πως όταν έχει γνωρίσει εμένα "που ήμουν Τιτανικός", τι να πει για τις βαρκούλες!!!!!
Αβερκιάδης: Να της πεις πως ο Τιτανικός βυθίστηκε, ενώ οι βαρκούλες επιπλέουν!!!!

- Τι θα γίνει με το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Εύβοια; Όλα πάνε μια χαρά. Δεν ξέρουμε λεπτομέρειες αλλά σίγουρα οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ οι οποίες επανήλθαν στην Α΄ Εθνική, "άλλαξαν χέρια"  και θέλουν να αλλάξουν και σελίδα, φού η ομάδα αυτή είχε και τα παρατράγουδά της αλλά και τις καταγγελίες και τα εξώδικά της. Μακάρι η ομάδα να κοιτάξει μπροστά, γιατί το να πάει καλά αγωνιστικά είναι καλό, αλλά αν κρατήσει τα άσχημα του παρελθόντος, δεν θα έχει πετύχει τίποτα. Φυσικά υπάρχουν και οι ΑΠΟΛΛΩΝΙΔΕΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ οι οποίες μπορεί να υποβιβάστηκαν στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ, αλλά παραμένουν όρθιες και χωρίς παρατράγουδα.

- Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε και όπως γράψαμε, πάμε χαλαρά και ήρεμα. Για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να ξέρετε όλοι πως τίποτα δεν αλλάζει και οι στόχοι παραμένουν ίδιοι.
Όταν θα έρθει η ώρα, θα καταλάβουν όλοι πως ισχύει το κανείς δεν περισσεύει και κανείς δεν είναι αναντικατάστατος. Υπάρχουν κανόνες και κανείς δεν είναι πάνω από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Μέχρι πριν λίγους μήνες και για αρκετά χρόνια ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είχε άλλη πολιτική και είδαμε τα αποτελέσματα. Ας ηρεμήσουν ΟΛΟΙ και θα δούνε την άλλη πολιτική και τ΄ αποτελέσματα.