Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να περνάτε όμορφα. Το τελευταίο Σαββατοκύριακο είναι αυτό που έρχεται πριν την γιορτή της Παναγιάς και πλέον αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του Καλοκαιριού. Ανεβαίνει και πάλι η θερμοκρασία και φαίνεται πως επηρεάζει και τους πολιτικούς, αφού στην Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος έφερνε τις τροπολογίες ακόμη και....
προς τα ξημερώματα, τώρα αποχωρεί από την Βουλή επειδή φέρνει τροπολογίες η ΝΔ το απόγευμα!!!!!!!!!

- Η προετοιμασία των ομάδων προχωράει και μάλιστα με καλούς ρυθμούς και οι προπονητές καταστρώνουν τα σχέδιά τους, ώστε να μπορέσουν να παρουσιάσουν ένα πολύ καλό σύνολο.  Για να δούμε πάντως πόσοι από αυτούς τους προπονητές οι οποίοι ξεκινάνε σε πάγκο ομάδας, θα έχουν πάγκο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος ή θα αντικατασταθούν.

- Ο κύριος Παγώνης ο απερχόμενος δήμαρχος δήμαρχος Χαλκιδέων πήρε μέρος και στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ως δήμαρχος και από την επόμενη συνεδρίαση θα συμμετέχει ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης, αφού την θέση του θα αναλάβει η κυρία Έλενα Βάκα. Πληροφορίες λένε πως με το καλημέρα θα έχουμε και δήλωση ανεξαρτητοποίησης από σύμβουλο της παράταξης Παγώνη.

- Ο φίλος μας θα έχει τον πρώτο λόγο τώρα στον Δήμο Χαλκιδέων και συγκεκριμμ΄λενα στα δημοτικά συμβούλια, αφού θα θελήσει από τώρα να φανεί πως θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στις επόμενες εκλογές μετά από 4 χρόνια. Καλέ μας άνθρωπε, το έκαψες το χαρτί και πλέον πρέπει από τώρα να δείξεις καλή διαγωγή για να μην βρεθείς και πάλι στην αντιπολίτευση.

- Τι στο καλό τους έχουν να φοβηθούν αυτοί που έχουν στο παρελθόν ασχοληθεί με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και θέλουν να μην γράψουμε κάποια πράγματα; Κύριοι δεν θέλουμε ανησυχίες. Θα διαπιστώσετε πως μόνο αλήθειες θα γράψουμε για όλους και ιδιαίτερα για τους δήθεν οι οποίοι συνεχίζουν το παραμύθι τους. Εμείς θ΄ ασχοληθούμε από την εποχή Ταρνανά και δεν θα διστάσουμε να γράψουμε πως ο κ. Ταρνανάς έκανε πολλά λάθη, αλλά έβαλε αρκετά χρήματα και πάντα μέχρι σήμερα βοηθάει την ομάδα με τον τρόπο του, αφού την αγαπάει πραγματικά.  

- Μεσάνυχτα και κάτι, δεχθήκαμε ένα τηλεφώνημα από φίλο αναγνώστη ο οποίος μας είπε: "καλά εσείς που γράφατε καλά λόγια για τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και τον ΗΡΑΚΛΗ ΜΠΑΛΟΖΙ, τώρα δεν γράφετε για την μεταγραφή του";;;; Καλέ μας άνθρωπε, οι σχέσεις μας με τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ αλλά και με τον ΗΡΑΚΛΗ ΜΠΑΛΟΖΙ δεν άλλαξαν από την δική μας πλευρά. Είχαμε και έχουμε σε εκτίμηση και την ομάδα και τον ποδοσφαιριστή. Δεν είχαμε κάποια ενημέρωση για την μεταγραφή αυτή μέχρι και πριν λίγη ώρα. Όταν θα έρθει η ανακοίνωση φυσικά και θα προχωρήσουμε σε ανάρτηση και θα ευχηθούμε τα καλύτερα στον Μπαλόζι.