Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα να έχετε. Σήμερα έχουμε μια χαρά γιατί κέρδισαν οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ σ΄ έναν αγώνα με τον ΟΔΥΣΣΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ο οποίος ήταν πραγματικό θρίλερ σε ότι είχε να κάνει με την διακύμανση στο σκορ. Το τελικό 5 - 4 έφερε χαρά στην ομάδα της Χαλκίδας, αλλά και προβληματισμό, αφού σε δύο αγώνες η ομάδα δέθηκε 9 συνολικά γκολ.  Τώρα υπάρχει ο χρόνος μέχρι τον εκτός έδρας αγώνα στα Γιάννενα, ώστε η ομάδα ....
να βρει τα πατήματά της, να βρει τον τρόπο με τον οποίο θα αξιοποιηθούν οι δυνατότητες των κοριτσιών, γιατί το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΘΝΙΚΗΣ δεν έχει καμία σχέση με αυτό της Β΄ Εθνικής.

- Έχασε ο ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ από τον ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ και όπως είχαμε γράψει, πληρώνει τις λάθος επιλογές που είχαν γίνει το  καλοκαίρι και φυσικά την φυγή αρκετών καλών και έμπειρων ποδοσφαιριστών. Δεν ξέρουμε αν υπάρχει χρόνος για την ομάδα, δεν ξέρουμε αν θα γίνουν μεταγραφές για να ενισχυθεί ο ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ, αλλά  έτσι όπως είναι σήμερα δύσκολα θα σηκώσει κεφάλι. Ο Αυλωνίτης θα το παλέψει, αλλά δεν μπορεί να κάνει θαύματα.

- Έχασε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μέσα στην  και δεν ήταν έκπληξη. Η φανέλα από μόνη της δεν παίζει κύριοι, ούτε το όνομα της ομάδας. Θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ οι οποίοι μπαίνουν στο γήπεδο, να καταθέτουν την ψυχή τους. Και κάτι για τους διοικούντες και τους εκτελεστικούς. Η αποστολή της ομάδας θα πρέπει να πηγαίνει με λεωφορείο στους εκτός έδρας αγώνες και όχι με τα ΙΧ!!! Καλό το ομοιόμορφο ντύσιμο των ποδοσφαιριστών, αλλά για να έχει και την αξία του αυτό, θα πρέπει οι μετακινήσεις να γίνονται με λεωφορείο.

- Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ κέρδισε με 5 - 0 την ΑΙΔΗΨΟ και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα, αλλά ας μας επιτραπεί να γράψουμε κάτι και ευχόμαστε να μην παρεξηγηθούμε. Αν ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ  χάσει το πρωτάθλημα, μία από τις αιτίες θα είναι και τα πολλά γκολ που βάζει στους αντιπάλους οι οποίοι στο Β΄ ΓΎΡΟ θα θέλουν να τιμωρήσουν αυτούς που του έβαλαν πολλά γκολ!!!! Μακάρι να κάνουμε λάθος, αλλά θα το δούμε.

- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ έχει γράψει την δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο και οι άνθρωποί του θέλουν να ξαναγράψουν και πάλι ιστορία και καλά κάνουν. Για να τα καταφέρουν πρέπει οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι και καλοί και πολλοί δεν θα βρίσκουν αντιπάλους πρόθυμους για ήττα, αλλά αντιπάλους οι οποίοι θέλουν να κερδίζουν τους υποψήφιους πρωταθλητές. Όταν δεν μπορείς να πετύχεις γκολ, δεν φταίει ο αντίπαλος τερματοφύλακας, ο οποίος πρέπει να προστατέψει την εστία του, αλλά εσύ που δεν βρίσκεις δίχτυα. Φυσικά δεν φταίει ούτε ο χρόνος που περνάει ή το χρονόμετρο ενός διαιτητή, αν εσύ δεν μπορείς να τον αξιοποιήσεις. Τέλος πάντων. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ έχει έμπειρους ανθρώπους στην διοίκηση και δεν περιμένουν τις δικές μας παρατηρήσεις.