Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Όχι στους συμβιβασμούς

Μπορεί να κουράζουμε, αλλά ξεχνάμε εύκολα κάποια πράγματα και γι΄ αυτό δεν είναι κακό να τα θυμίζουμε σε όλους. Προστάτες και προστατευόμενοι δεν πρέπει να υπάρχουν στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και φυσικά το ΔΣ της ΕΠΣΕ και οι αρμόδιες επιτροπές θα πρέπει να αντιμετωπίζουν τους πάντες με τον ίδιο τρόπο και όχι με το αν κάποιος είναι δικός μας ή όχι.
Το θέμα με τους διαιτητές, έχει ....
ξεφύγει.
Παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές, έχουν την εντύπωση πως ο κάθε διαιτητής ανήκει σε μια παρέα και από αυτή παίρνει εντολές...
Έτσι φτάνουμε σε τραγικές καταστάσεις, σε απίθανες επιστολές, σε απειλές, σε χειροδικίες και πολλά άλλα.
Ας σταματήσει αυτή η κατάσταση. Ο Σύνδεσμος Διαιτητών θα πρέπει να προστατέψει τα μέλη του, αφού πρώτα προχωρήσει σε μια συνάντηση μαζί τους κι εκεί να ειπωθούν αλήθειες και να δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες, ώστε να μην συνεχιστεί αυτό το "δικό μου και μη δικός μου".
Οι παράγοντες δεν αντιδρούν τυχαία όπως αντιδρούν. Κάποιοι τους έχουν πει κάποια πράγματα για τους διαιτητές.
Αυτός είναι του Παπακωνσταντίνου, αυτός του Πίσχινα, αυτός του Ρέτσα, αυτός του Ψαθά, αυτός , αυτός, αυτός.
Κύριοι, ο κάθε διαιτητής μπορεί να κάνει λάθη, αλλά δεν σημαίνει πως πήρε εντολές. Θα υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι μπορεί να θέλουν τις εντολές, αλλά αυτοί πρέπει να απομονωθούν.
Ο Σύνδεσμος Διαιτητών και η Επιτροπή Διαιτησίας θα πρέπει να πάρουν θέση και η Πειθαρχική της ΕΠΣΕ να επιβάλλει ποινές σύμφωνα με τον ΚΑΠ και όχι ανάλογα με το ποιος έκανε την παράβαση.