Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

.....φαπούλες

Δεν έχει λέει εκδηλώσεις ο Δήμος Χαλκιδέων!!! Καλά αυτά τα δελτία τύπου με τα οποία μας βομβαρδίζει καθημερινά  ο υπεύθυνος τύπου του Δήμου, ο αγαπητός κ. Γιάννης Στέρπης δεν λένε αλήθειες; Είναι ψεύτικα; Τι θέλανε δηλαδή κάποιοι οι οποίοι κατηγορούν την δήμαρχο κυρία Βάκα, επειδή κάλεσε τον κόσμο να επισκεφτεί την Χαλκίδα αυτές τις...
Άγιες μέρες. Φυσικά υπάρχει πάντα το καλύτερο και γι΄ αυτό θα φροντίσει η δημοτική αρχή, για τα Χριστούγεννα του 2020. 
Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η κυρία Βάκα ανέλαβε τον δήμο τον Σεπτέμβριο του 2019 και πως ο ΔΟΑΠΠΕΧ απέκτησε διοίκηση αργότερα, αφού αυτό ήθελε ο νομοθέτης. Φυσικά σύμφωνα με αυτούς που κατηγορούν τώρα την δημοτική αρχή κι την κυρία Βάκα, τις εκλογές θα τις κέρδιζε ο κ. Παγώνης ή ο κ. Καθαροσπόρης, ακόμη και ο κ. Καλαθέρης, αλλά πάντως όχι η κυρία Βάκα. Φυσικά οι δημότες είχαν άλλη άποψη και τ΄ αποτελέσματα δικαίωσαν την σημερινή δήμαρχο, η οποία, δεν μοιράζει τα χρήματα των δημοτών σε "λιβανιστήρια" κι σε χειροκροτητές προσώπων και καταστάσεων.
Λιτά και απλά, χωρίς φανφάρες και επικοινωνιακές κορώνες, προχωράει η κυρία Βάκα και αυτή η δημοτική αρχή και μπράβο της.