Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

.....σουτάκια

- Δεν θα γελάσουμε κύριοι, γιατί δεν είναι για γέλια η κατάσταση. Φαίνεται πως κάποιοι θέλουν ένταση στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και την καλλιεργούν. Ευχόμαστε να μην έχουμε παρατράγουδα στα γήπεδα, αλλά όλο αυτό το διάστημα καλλιεργήθηκε ένα άσχημο κλίμα με τους διαιτητές και το οποίο ....
δύσκολα πλέον μπορεί να ανατραπεί. Φαίνεται να έχουν δοθεί υποσχέσεις σε παράγοντες και αυτοί θεωρούν πλέον τα πάντα δεδομένα!!! Οι διαιτητές δεν ξέρουμε αν υπακούουν ή όχι σε εντολές, πιστεύουμε πως όχι, αλλά σίγουρα θα βρεθούν σε δύσκολη θέση και τις περισσότερες φορές χωρίς να φταίνε. 

- Καμία αντίρρηση δεν έχουμε και στο κάτω κάτω δεν μας πέφτει και λόγος, να βλέπουμε παράγοντες του ποδοσφαίρου και μάλιστα προέδρους να ξεχνούν το χθες και να δηλώνουν φίλοι κι αγαπημένοι. Ευχόμαστε αυτό να έχει διάρκεια και να μην είναι προσωρινό.

- Θα έχουμε και πάλι γυναίκα πρόεδρο σε ομάδα Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ; Αυτό λένε οι πληροφορίες μας  και μακάρι να συμβεί αυτό και να ευχηθούμε να είναι μια δυναμική γυναίκα και όχι αχυράνθρωπος.