Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

....σουτάκια

- Είχαμε πει πως θα τα γράψουμε αν δεν έρθει η παραίτηση. Όποιος έχει συμμετοχή σε επιτροπή της ΕΠΣΕ και μάλιστα στην Πειθαρχική δεν μπορεί να λέει δημόσια σε διαιτητή πως έπρεπε να φάει την κίτρινη κάρτα στον Ντελέκο και να μην την δείξει γιατί η ΑΡΤΑΚΗ δίνει έναν αγώνα κλπ.  Συγνώμη αλλά αυτά δε μπορεί να τα λέει μέλος της Πειθαρχικής επιτροπής και μάλιστα παρουσία πολλών. Το μέλος αυτό έχει υποχρέωση να δηλώσει την ...
παραίτηση από την Πειθαρχική, αφού εξυπηρετεί συμφέροντα ομάδας και όχι του ποδοσφαίρου. Το ΔΣ της ΕΠΣΕ αν το μέλος της Πειθαρχικής δεν βρει την δύναμη να παραιτηθεί, θα πρέπει να τον αντικαταστήσει, εκτός κι αν η διαφάνεια και η νομιμότητα που λένε πήγε περίπατο. Θα επανέλθουμε με περισσότερα αν χρειασθεί.

- Στον αγαπητό κύριο ο οποίος δηλώνει φανατικός υποστηρικτής του προέδρου κυρίου Ρέτσα και μας κατηγορεί, του λέμε πως εμείς κάνουμε την δουλειά μας και δεν την κάνουμε τζάμπα. Κατηγορεί τον κύριο Παπακωνσταντίνου και λέει πως μας πληρώνει!! Αγαπητέ κύριε έχεις μαύρα μεσάνυχτα. Εμάς μας βοήθησαν πολλοί άνθρωποι κι δεν το κρύψαμε ποτέ. Μέσα σ΄ αυτούς ήσουν κι εσύ και σ΄ ευχαριστήσαμε. Εσύ φυσικά δεν το έκανες απλά επειδή ήθελες να βοηθήσεις, αλλά επειδή ήθελες την ομπρέλα μας. Εμείς δεν αλωνίζαμε ποτέ στην Ένωση, γιατί δεν το είχαμε ανάγκη. Άλλοι είναι αυτοί που θέλουν  να ελέγχουν την Ένωση και το έχουμε αναλύσει πολλές φορές και το έχουμε συζητήσει και με τα μέλη του ΔΣ και πολλές φορές με τον πρόεδρο κύριο Ρέτσα.
Αλήθεια εσύ από πότε άρχισες να δείχνεις σεβασμό στον κύριο Ρέτσα και την οικογένειά του
Σταματάμε εδώ.