Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε όλοι καλά στην υγεία σας. Κυριακή σήμερα και φροντίστε να την περάσετε όμορφα. Έτσι κι αλλιώς ότι κι αν κάνετε, αύριο θα είναι Δευτέρα. Επιτρέψτε μας σήμερα  να το ρίξουμε λίγο στο χαβαλέ, για να μην λένε πως δεν....
έχουμε και χιούμορ. 

- Ας αρχίσουμε από τον κύριο ο οποίος νομίζει πως επειδή αυτός κατεβάζει και τα παντελόνια του, για να παριστάνει τον ρουφιάνο και για να λέει ψέματα σε παράγοντες κι επιχειρηματίες, θα το κάνουν αυτό και οι άλλοι. Ο άνθρωπος είναι χοντρομαλάκας και δεν θέλουμε ν΄ ασχοληθούμε μαζί του γιατί δεν θέλουμε να τον δούμε να κλαίει, γιατί ακόμη και σ΄ αυτό χοντρομαλάκας θα είναι. Αν ο τύπος δεν φύγει μακριά από την ομάδα την οποία βρήκε για να κάνει παιχνιδάκια, θα υποχρεωθούμε να τον βγάλουμε στην σέντρα και δεν θα φταίμε εμείς. Οι διοικούντες την ομάδα, αν αύριο Δευτέρα δεν τον απομακρύνουν, να μην παρεξηγηθούν για τα όσα θ΄ ακολουθήσουν. Ο ρουφιανάκος για μια ψευτοπαραγγελία ξερνούσε τα πάντα και με λεπτομέρειες. Εμείς τα μαθαίναμε, αλλά γράφαμε ελάχιστα για να μην κάνουμε κακό στην ομάδα. Την ρουφιανιά την θέλουν κάποιοι για να μαθαίνουν, αλλά τον ρουφιάνο κανένας. Λοιπόν να τελειώνουμε. Όταν ξαναπάς παραγγελία να μην ρουφιανέψεις γιατί τον φάκελο τον κλείσαμε. Εμείς στην θάλασσα για μπάνιο δεν πάμε, οπότε μαγιό στριγκάκι ή τάνγκα δεν θα μας χρειασθεί. Έχουμε προτίμηση στα σώβρακα!!!!

- Ωχ αμάν. Ο κύριος Γκαλούφας την έχει άσχημα, αφού ομάδα θα καταθέσει ένσταση επειδή ο κ. Γκαλούφας πήγε προβληματικά όργανα Γεωμετρίας στον προπονητή και έτσι οι γωνίες του ρόμβου δόθηκαν λάθος και η ομάδα δεν μπορούσε να εφαρμόσει το σύστημα στο γήπεδο. Εμείς επειδή θέλουμε και απόψεις ειδικών παρακαλέσαμε να μας αναλύσει το σύστημα γνωστός ραδιοφωνατζής  και περιμένουμε.

- Θα το γράψουμε για να μην μας πούνε και μαλάκες. Ομάδα της Α΄ Κατηγορίας είναι κομμένη  στα δύο, αφού το 1/3 των ποδοσφαιριστών είναι με τον προπονητή και τα 2/3 δεν θέλουν πλέον ούτε να τον βλέπουν!!! Πληροφορίες μάλιστα λένε πως ποδοσφαιριστής από τους βασικότερους και από αυτούς που τα δίνουν όλα για την ομάδα, μπήκε στ΄ αποδυτήρια και είπα τα πράγματα με το όνομά τους!! 

- Μας κάνουν πλάκα μερικοί. Λένε πως εμείς με τον κύριο Γιώργο Πίσχινα, τον γραμματέα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Εύβοιας, δεν έχουμε ούτε καλημέρα. Το παρατηρήσαμε κι εμείς αυτό και το διαπιστώσαμε. Με τον κύριο Πίσχινα μιλάμε πάντα μετά το μεσημέρι, οπότε λέμε π΄ντα καλησπέρα!!! Εμείς ούτε διπλοτήγανα θα γίνουμε, ούτε κωλοτούμπες. Διαφωνούμε σε κάποια πράγματα, αλλά πάντα μιλάμε και μάλιστα κάνουμε και πλακίτσα. Χθες μαζί με τα χρόνια πολλά μας αποκάλυψε πως κάποιοι τον παρακολουθούν για να "τον πιάσουν" με γκόμενα για να τον καρφώσουν στην γυνίκα του!!!!