Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες κι φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε όλοι καλά. Αύριο 25η Μαρτίου και αυτό δεν θα πρέπει να το ξεχνάμε. Εθνική Επέτειος και Ευαγγελισμός Της Θεοτόκου. Γιορτάζει η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. Αυτό κανείς δεν θα μας κάνει να το ξεχάσουμε, όσο.....
κι αν προσπαθήσει. Χρόνια πολλά λοιπόν σε όλες και όλους κααι κρατήστε ψηλά την Ελληνική Σημαία και την Ορθόδοξη Πίστη μας.

- Επειδή διαβάζουμε πολλά και ακούμε περισσότερα, ας είμαστε ψύχραιμοι και τίποτα δεν θ΄ αλλάξει για τον Έλληνα. Όσους λαθρομετανάστες, μετανάστες και πρόσφυγες να διασκορπίσουν στην Ελλάδα, ο Έλληνας θα παραμείνει Έλληνας και Χριστιανός Ορθόδοξος.  Να ξέρετε όλοι πως αυτοί δεν θ΄ αντέξουν στην Ελλάδα και δύο λύσεις υπάρχουν. Θα φύγουν για άλλες Ευρωπαϊκές  χώρες ή θα τους στείλουν πίσω στις χώρες τους. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν είναι κυβέρνηση μπαχαλάκηδων. Ξέρει τι κάνει και πως θα το κάνει.

- Γελάμε με την ψυχή μας γι΄ αυτά που λένε κάποιοι τετραέξυπνοι για θέματα που αφορούν την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ. Κύριοι εμείς έχουμε πάντα ανοιχτά τ΄ αυτιά μας και ακούμε τις απόψεις όλων. Δεν κάνουμε δεύτερες σκέψεις και δεν υποτιμούμε την νοημοσύνη κανενός. Εμείς μισόλογα και κατινιές δεν θα χρησιμοποιήσουμε ποτέ. Κρατάμε πάντα τις θέσεις μας, είτε είναι πρόεδρος ο κ. Ρέτσας, είτε ο κ. Παπακωνσταντίνου, είτε ο κ. Ψαθάς. Κωλοτούμπες δεν κάνουμε, αλλά όταν κάνουμε λάθη, ζητάμε και συγνώμη.

- Η διοίκηση της ΕΠΣ Εύβοιας εδώ και χρόνια, ήταν μια γροθιά ότι κι αν γινόταν. Κέρδιζε την ψήφο των Σωματείων Μελών της ΕΠΣΕ γιατί  ήταν ενωμένη και γιατί δεν ίσχυε το "ο θάνατός σου η ζωή μου", μεταξύ των μελών του ΔΣ. Αυτή την ΕΠΣΕ στηρίζαμε οι πολλοί. Σήμερα αυτό το ΔΣ δεν υπάρχει κι ας μη γελιόμαστε. Πέρασε προς τα έξω πως κάποιοι δεν έκαναν σωστή διαχείριση, κάποιοι ξόδεψαν πολλά, κάποιοι το ένα, κάποιοι το άλλο. Ποιοι είναι αυτοί; Λένε και ονόματα, αλλά τα λένε σε διάφορα παπαγαλάκια και στους νοσταλγούς της παράγκας. Σήμερα θα τα γράψουμε εμείς και έχουμε κάθε δικαίωμα να το κάνουμε, γιατί είμαστε από τους λίγους που δημόσια στηρίζαμε τον σημερινό πρόεδρο κύριο Γιάννη Ρέτσα, όταν ακόμη ούτε ο ίδιος δεν έβγαινε να διεκδικήσει την θέση του προέδρου. Σε λίγο θα γράψουμε περισσότερα και κάποιες λεπτομέρειες.