Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να προσέχετε. Το ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ πρέπει να το τηρήσουμε ώστε ν προστατέψουμε τους εαυτούς μας και τους δικούς μας ανθρώπους. Η κατάσταση είναι δύσκολη και ο καθένας μας θα πρέπει να αναλάβει τις....
ευθύνες του. Μέχρι σήμερα κάπως καλά τα πήγαμε κι μακάρι έτσι να συνεχίσουμε. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και κάνουμε τον σταυρό μας.

- Γιατί θυμώνουν κάποιοι στο Δήμο Χαλκιδέων; Εμείς για να γράφουμε κάτι ξέρουμε. Εμείς δεν βγάζουμε κακία εναντίον του κυρίου Παγώνη, ούτε εναντίον κάποιου υπαλλήλου, ούτε εναντίον της κυρίας Μιντζιφίρη. Το δικό μας ρεπορτάζ λέει πως θα εκτεθούν πολύ, αυτοί οι οποίοι κάνουν το άσπρο μαύρο και το μαύρο άσπρο. Ας κάνουν λίγη υπομονή.

- Η δήμαρχος κυρία Βάκα και ο αντιδήμαρχος έργων κύριος Γουρνής θα πρέπει να δώσουν στην δημοσιότητα όλα τα στοιχεία για το έργο στο ΚΥΖΙΚΕΙΟ ΠΑΡΚΟ και να απαντήσουν στα όσα μισόλογα λέει ο πρώην κ. Παγώνης ο οποίος και έκανε τις διαδικασίες και τώρα σέρνεται πίσω από τα παπαγαλάκια με τα οποία πήγε κι στις εκλογές τις οποίες και έχασε.

- Εμείς σεβόμαστε πάντα τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ, αλλά και το προσωπικό της Ένωσης και το έχουμε αποδείξει. Έχουμε μια ιδιαιτερότητα. Δεν ακολουθούμε εντολές κανενός, δεν επιλέγουμε την σιωπή και φυσικά δεν ξεχνάμε κανέναν και τίποτα. Παίρνουμε θέση ακόμη και πριν από την ΕΠΣΕ και δεν κρυβόμαστε. Δεν ανήκουμε σ΄ αυτούς που άλλα λένε στον κ. Ρέτσα, άλλα στον κ. Πίσχινα και άλλα στον κ. Παπακωνσταντίνου. Εμείς τους σεβόμαστε όλους και πιστεύουμε πως το ξέρουν, άσχετα αν αυτό δεν το γουστάρουν. Θα συνεχίσουμε έτσι και ευχόμαστε κάποια στιγμή ΟΛΟΙ να καταλάβουν πως δεν αξίζει να ξεχνάμε...

- Χάσαμε τα κουτσομπολιά, χάσαμε "το θάψιμο", χάσαμε το παρασκήνιο σχετικά με το ποδόσφαιρο. Εκεί στην Χαϊνά, αλλά και στην Αβάντων έβγαιναν ειδήσεις και τώρα τίποτα!!! Αλήθεια που γίνονται τώρα οι συναντήσεις; Υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν συναντήσεις σε πάρκα και πλατείες;;; Ο κοροναϊός μας τα έκανε μπάχαλο. Πληροφορίες λένε πως μέλος διοίκησης ομάδας θα αναλάβει να νοικιάσει γραφείο για την περίοδο της κρίσης ώστε όλοι οι κωλοτούμπες κααι οι δήθεν να μπορούν να βρίσκονται και να τα λένε.