Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα. Κλείνουν σχολεία, κλείνουν κλειστά γυμναστήρια, αλλά παραμένουν ανοιχτά τα καφέ, οι ταβέρνες, τα κλαμπ και τόσοι άλλοι χώροι. Η κυβέρνηση, οι Περιφέρειες και οι Δήμοι ας κάνουν ....
σοβαρές κινήσεις και όχι να παίρνουν μέτρα για να ρίχνουν στάχτη στα μάτια.

- Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ κέρδισε εκτός έδρας τον ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ και έτσι έπρεπε να γίνει. Διαβάστε τι γράφαμε και θα καταλάβετε πως αυτό έπρεπε να γίνει και σε παιχνίδια που χάσαμε χωρίς λόγο.  Τίποτα όμως δεν τελείωσε εδώ. Τώρα θα υποδεχθούμε τον ΚΙΘΑΙΡΩΝΑ και ο αγώνας είναι δύσκολος.  Δύσκολος θα είναι και ο αγώνας με τα ΣΠΑΤΑ στην Αρτάκη και ο εκτός έδρας με την ΑΕΚ Τρίπολης. Οι ποδοσφαιριστές ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, αλλά και η διοίκηση να συνεχίσει και να προσπαθεί.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αν και μακριά από το στάδιο της Χαλκίδας, κέρδισε το ΑΥΛΩΝΑΡΙ και ανέβηκε στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ το ΑΥΛΩΝΑΡΙ δείχνει να μην έχει λύσεις και είναι σε δύσκολη θέση. Στο γήπεδο του Βασιλικού βρέθηκαν μέλη της νέας διοίκησης, αλλά και κάποιοι της πρώην οι οποίοι φροντίζουν ώστε να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

- Σκληρό καρύδι η ΑΙΔΗΨΟΣ φού κέρδισε εκτός έδρας τον ΟΛΥΜΠΟ ΓΥΜΝΟΥ κι πήρε τερ΄στια βααθμολογική ανάσα, αφήνοντας πίσω τον ΟΛΥΜΠΟ. Ίσως αυτή η νίκη να δώσει και παραμονή της ΑΙΔΗΨΟΥ στην κατηγορία.

- Μέχρι αυτή την ώρα καμία ανακοίνωση από το στρατόπεδο των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ. Ούτε ο κ. Σωτηρίου ζήτησε δημόσια συγνώμη γι τους χαρακτηρισμούς, αλλά ούτε και κάποιος από την οικογένεια των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ δήλωσε πως συμφωνεί με τα όσα είπε ο κύριος Σωτηρίου. Είχαμε δεσμευτεί πως σήμερα Δευτέρα θα μιλήσουμε ανοιχτά και καθαρά, ώστε να δώσουμε την ευκαιρία στους λασπολόγους να πάρουν θέση και να απαντήσουν. Θα μιλήσουμε στην αθλητική εκπομπή του 96,5  κάποια στιγμή μεταξύ 12:00 - 14:00 όχι για να κάνουμε ζημιά στην ομάδα των Αβαντίδων, αλλά για να μην επανέλθει η ομάδα σε μια κατάσταση που είχε βρεθεί και πριν 2 -3 χρόνια. Το παραμύθι για ηρεμία στην ομάδα δεν το μασάμε.  Η ομάδα δεν θα χρησιμοποιηθεί ως άλλοθι για να λέει ο καθένας ότι θέλει. Τα ερασιτεχνικά σωματεία δεν είναι ιδιοκτησία κανενός και οφείλουν οι διοικούντες να τηρούν κανόνες και διαδικασίες.  Εμείς δώσμε τον χρόνο και την ευκαιρία στον κύριο Σωτηρίου να ανακαλέσει. Δώσαμε επίσης την ευκαιρία στους διοικούντες, αλλά και στους συνεργαζόμενους με την ομάδα να τοποθετηθούν και να στηρίξουν τον κύριο Σωτηρίου δηλώνοντας κι αυτοί πως συμφωνούν με τον χαρακτηρισμό "παράσιτα" και "αγνώστων συμφερόντων ανθρώπους". Κανείς δεν συμφώνησε μαζί του, αλλά υπάρχει ακόμη λίγος χρόνος για όλους.