Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, καλημέρα σας και καλή εβδομάδα,  αλλά δεν ξεχνάμε πως ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ. Είναι αλήθεια πως το ΠΑΣΧΑ το θέλαμε διαφορετικό, αλλά πολλές φορές στην ζωή τα πράγματα δεν....
έρχονται όπως εμείς τα θέλουμε.

- Τα είδαμε όλα αυτό το Πάσχα, αλλά πιστεύουμε πως το 2020 θα συνεχίσει με απρόοπτα, θετικά ή αρνητικά. Αυτό που έχει σημασία πάντως, είναι το να έχουμε όλοι την υγεία μας, γιατί είναι το σπουδαιότερο αγαθό. Να μην ξεχνάμε πως υπάρχουν κι χειρότερα από την καραντίνα και τα οποία ζούνε άλλα κράτη με χιλιάδες .... νεκρούς. Υπομονή λοιπόν και να ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών, οι οποίοι με τις υποδείξεις τους στην κυβέρνηση μας κράτησαν σε πολύ καλό επίπεδο.

- Ποδοσφαιρικά, σύντομα θα δοθεί το οκ, ώστε ν΄ αρχίσουν οι προπονήσεις και να μπούμε σε δράση ώσπου να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα. Ο καθένας έχει τις απόψεις του και θα λέει τα δικά του, αλλά δεν είναι δυνατόν να διακοπούν τα πρωταθλήματα επειδή έτσι το θέλουν παράγοντες ομάδων, χωρίς όμως αυτό να είναι το δίκιο και το σωστό. Το σωστό είναι να συνεχιστούν τα πάντα, από εκεί που σταμάτησαν κι όχι να γίνουν όλα στα χαρτιά.

- Το apopsignomi σε καμία περίπτωση δεν θα μπει στην διαδικασία να απαντήσει με συκοφαντίες στους συκοφάντες, με ύβρεις στους υβριστές και με αποκαλύψεις για τα προσωπικά κι επαγγελματικά κανενός, αν και τα στοιχεία που έχουμε στην διάθεσή μας κάποιους τους γελοιοποιούν!!! Έχουμε τον τρόπο να απαντάμε στον καθένα χωρίς  να θίγουμε πρόσωπα τα οποία ήταν η οικογένειά τους και σήμερα δεν είναι. Στο εξής όμως να ξέρουν όλοι αυτοί οι δήθεν πως θα μας βρίσκουν πάντα μπροστά τους και πάντα θα τους χαλάμε τα σχέδια.

- Φίλες και φίλοι, είναι άλλο να στηρίζεις ένα πρόσωπο και άλλο το να συμφωνείς και να τον προβάλλεις, επειδή είναι σε μια θέση εξουσίας, στην οποία χθες ήταν κάποιος άλλος και στο μέλλον θα είναι άλλος. Δεν είναι δυνατόν να προβάλεις τον νυν, να έχεις προβάλει τον πρώην και να είσαι έτοιμος να προβάλεις και τον επόμενο. Έτσι είσαι το σκυλάκι τους και τίποτα παραπάνω.