Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

....φαπούλες

- Λένε και ανεκδοτάκια τώρα τα γνωστά παπαγαλάκια; Διαδίδουν πως η δήμαρχος κυρία Βάκα θα κάνει πίσω στο θέμα των σκανδάλων της προηγούμενης δημοτικής αρχής και δεν θα επιμείνει.
Τι λέτε κυρίες και κύριοι;
Η κυρία Βάκα δεν θα το κάνει ποτέ αυτό, όχι μόνο επειδή υπηρετεί τα συμφέροντα των Δημοτών που την τίμησαν, αλλά ....
επειδή η ίδια δεν είχε και δεν θα έχει και τώρα σχέσεις με την διαπλοκή και τα συμφέροντα κάποιων. Θα το πιείτε μέχρι τέλος το ποτήρι και το περιεχόμενό του θα είναι πικρό.

- Ευχαρίστησε ο Γραμματέας της Ένωσης (ΕΠΣΕ) κύριος Γιώργος Πίσχινας όλους όσους έδειξαν ενδιαφέρον για την πορεία της υγείας του και δήλωσε πως το θέμα δεν προέκυψε επειδή υπήρχαν θέματα στην ΕΠΣΕ.

- Στην γέφυρα του Αφρατίου βρέθηκε ο Περιφερειάρχης κύριος Φάνης Σπανός, αλλά και η δήμαρχος κυρία Βάκα για την ανακοίνωση ενός σημαντικού έργου για το Ληλάντιο. Τώρα και οι δύο πρέπει να τρέξουν με όλα τα μέσα, το θέμα του παραλιακού μετώπου, από το Λευκαντί μέχρι την Χαλκίδα. Θα είναι ένα από τα σημαντικότερα έργα και για να υλοποιηθεί θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να κατασκευασθεί ή να τοποθετηθεί γέφυρα για να ξεπεραστεί το πρόβλημα του Λήλα ποταμού.