Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Καλησπέρα στην κυρία Γκόγκου

Αγαπητή κυρία Γκόγκου, λυπούμαστε ειλικρινά για το σχόλιό σας κάτω από την ανάρτησή μας "ο Γιώργος είναι Ηρακλής". Δεν απολογηθήκαμε ποτέ και σε κανέναν πολιτικό ή αυτοδιοικητικό κυρία Γκόγκου και δεν θα το κάνουμε και στο μέλλον. Έχουμε σχολιάσει πολλές φορές τον κύριο Ψαθά και τον έχουμε κρίνει αυστηρά, μόνο και μόνο γιατί έκανε αγκαλίτσες με τον ΣΥΡΙΖΑ και γιατί κάποια στιγμή έγιναν λάθος χειρισμοί σε θέμα του ΗΡΑΚΛΗ και στο...
θέμα Παπακωνσταντίνου.
Κι όμως ο κύριος Ψαθάς ποτέ δεν βγήκε να γράψει κάτι και πάντα όταν χρειαζόταν έκανε διάλογο μαζί μας και σε ραδιοφωνικές εκπομπές.
Το ποιοι βάζουν κοινούς γνωστούς για παρέμβαση, το ξέρουμε εμείς και πάντα μπορούμε να το αποδείξουμε, αν και ποτέ δεν χρειάσθηκε.
Υποδείξεις σ΄ εμάς για το τι θα γράψουμε, δεν μπορεί να κάνει κανείς κυρία Γκόγκου και φυσικά ούτε κι εμείς κάνουμε υποδείξεις σε άλλους.
Έχουμε κάθε δικαίωμα να σχολιάζουμε τον κάθε δήμαρχο, τον κάθε αντιδήμαρχο και τον κάθε αυτοδιοικητικό και κάθε πολιτικό.
Όποιος μπαίνει στα κοινά, πρέπει να μάθει να λέει ΝΑΙ στην κριτική και όχι να βάζει απαγορευτικό στο να αναφέρουμε το όνομά του.
Κυρία Γκόγκου δεν ξέρουμε ανθρώπους που έχουν φοβικό σύνδρομο, αλλά καταλαβαίνουμε πως είναι αυτοί που βλέπουν παντού εχθρούς και πως θέλουν να τους λένε οι άλλοι πάντα ΝΑΙ, γιατί δεν αντέχουν το ΟΧΙ.
Εμείς κυρία Γκόγκου, είμαστε πάντα δίπλα στον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών, με τον δικό μας τρόπο και δεν θα χρειασθεί να ρωτήσουμε κανέναν για το ποιοι έχουν προσφέρει και τι στον ΗΡΑΚΛΗ.