Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Ας μιλήσουμε ειλικρινά

 Αγαπητοί αναγνώστες, εμείς δεν θα υποστηρίξουμε ποτέ κάτι στο οποίο δεν πιστεύουμε. Θα υποστηρίζουμε πάντα αυτά στα οποία πιστεύουμε και μάλιστα με πάθος, ακόμη κι αν έχουμε μείνει μόνοι.
Δεν πιστέψαμε ποτέ πως όλα τα προηγούμενα χρόνια στην ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ έκανε ότι ήθελε ο κ. Παπακωνσταντίνου και τα άλλα μέλη του ΔΣ ήταν γλάστρες. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα τα οποία μπορούμε και να αναφέρουμε, αλλά δεν θα χάσουμε χρόνο, αφού τα γνωρίζουν ΟΛΟΙ.
Δεν τιμά πάντως κανέναν το να λέει πως τότε όλοι ήταν γλάστρες και τώρα έχουν...
όλοι αρμοδιότητες.
Πάμε όμως στα οικονομικά της ΕΠΣΕ, αυτό το θέμα παίζει πολύ. 
Κύριοι, γνωρίζουν και οι πέτρες πως η ΕΠΣΕ τα χρόνια που ήταν πρόεδρος ο κ. Παπακωνσταντίνου, είχε μια μισθοδοσία κατά περίπου 30.000 ευρώ παραπάνω το χρόνο  από αυτά που έχει σήμερα.
Όλοι γνωρίζουν πως τα προηγούμενα χρόνια, κάλυπτε τα σωματεία για μετακινήσεις, σάντουϊτς και διαιτησίες με μεγαλύτερα ποσά, από αυτά που δίνει σήμερα η ΕΠΣΕ.
Εμείς επειδή δεν θέλουμε να βγάλουμε κανέναν λάδι, αλλά δεν θέλουμε και να χειροκροτήσουμε, αν κάτι δεν αξίζει το χειροκρότημα.
Θα πάρουμε στα χέρια μας, όλους τους απολογισμούς και θα συγκρίνουμε το χθες με το σήμερα.
Πάντως σε καμία περίπτωση δεν δεχόμαστε να λένε πως ήταν γλάστρες.
Για παράδειγμα ο πρόεδρος κύριος Ρέτσας δεν μπορεί να ήταν γλάστρα όλα τα προηγούμενα χρόνια, αφού ήταν πάντα δίπλα στον κύριο Παπακωνσταντίνου και φυσικά όλοι ξέρουμε πως ο Παπακωνσταντίνου ήταν αυτός που τον πρότεινε ως αντικαταστάτη του.
Κύριοι, πάμε να το πάρουμε όλοι από την αρχή, γιατί δεν πρέπει να βγάζετε τα ματάκια σας με τα ίδια τα χεράκια σας.