Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - Καλησπέρα σας

Τι άλλο θ΄ ακούσουμε μέχρι την Δευτέρα και μέχρι την Γενική Συνέλευση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ;
Φαίνεται πως κάποιοι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί και θέλουν να εμφανιστούν υποστηρικτές κάποιων κυρίων, οι οποίοι ήταν μέλη διοικητικών ή εκτελεστικών συμβουλίων, εδώ και χρόνια, αλλά και κάποιοι πρόσφατα.
Τώρα απειλούν να εμφανίσουν λένε το βιβλίο μελών του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για το οποίο όμως πρώην πρόεδρος είχε δηλώσει επίσημα στην αστυνομία πως είχε χαθεί.
Με χαρά λοιπόν θα περιμένουν οι αρμόδιες αρχές, αυτών ....
που θα εμφανίσει το βιβλίο και ταλαιπώρησε τις αρχές και τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Εμείς επειδή δεν θέλουμε να μπλέξει κανείς σε περιπέτεια, θα γράψουμε την διαδικασία.
1) Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει νέο βιβλίο μελών και το απέκτησε με νόμιμο τρόπο.
2) Τα μέλη του προσωρινού ΔΣ ορίσθηκαν από το Πρωτοδικείο και όχι από το παρασκήνιο ή από παρατράγουδα και κανείς δεν κατέθεσε αντιρρήσεις  ή ενστάσεις.
3) Αν εμφανισθεί το "χαμένο" βιβλίο, τότε απλά θα ακολουθηθεί η διαδικασία που ορίζει ο νόμος και αυτός που θα το προσκομίσει, θα πρέπει να οδηγηθεί στις αρχές για να καταθέσει πως βρέθηκε στα χέρια του.
4) Η Γενική Συνέλευση θα ολοκληρωθεί τηρώντας το γράμμα του νόμου και το καταστατικό και όποιος έχει αντιρρήσεις ή ενστάσεις, θα πρέπει μετά να τις καταθέσει αρμοδίως και αυτές να κριθούν από δικαστές.
5) Σε οποιαδήποτε περίπτωση η διοίκηση θα συνεχίσει κι αν χρειασθεί, λόγω ειδικών συνθηκών και καταστάσεων, όχι μέχρι τον Νοέμβριο, όπως ορίζει το δικαστήριο, αλλά και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, κάτι που ο νόμος το παρέχει.
6) Επειδή άρχισαν "επιθέσεις" και κατά ποδοσφαιριστών ξέρουν αυτοί που πρέπει, πως θα αντιδράσουν για να προστατέψουν την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές.
7) Κλείνοντας να σημειώσουμε πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν ανήκει ούτε στον κύριο Καρλατήρα, ούτε στον κύριο Τόλια και ούτε σε κάποιους οι οποίοι τον ήθελαν τσιφλίκι τους  Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ επιτέλους θα βρει τον δρόμο του, μέσα από νόμιμες διαδικασίες και κάθε 2 χρόνια ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ, τα οποία θα είναι πάντα ενεργά και θα είναι κοντά στην ομάδα, θα εκλέγουν την νέ του διοίκηση.
8) Λάθη κάνουμε όλοι, αλλά η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ και η ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ δεν πρέπει να έχουν θέση στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.