Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

....φαπούλες

- Αφήστε μας στην ησυχία μας, γιατί θα εκτεθείτε και θα εκτεθούν πρόσωπα και επιχειρήσεις που δεν φταίνε σε τίποτα. Όταν η Περιφέρεια έχει αναθέσει σε μια εταιρεία την παρασκευή φαγητού για τους πληγέντες και μιλάμε για χιλιάδες μερίδες, αφού μέχρι πριν δύο μέρες οι μερίδες που είχαν μοιρασθεί ήταν πάνω από 11.000, όταν εθελοντές, Δήμοι και η Μητρόπολη φρόντισαν για χιλιάδες μερίδες φαγητού, δεν μπορεί ....
ένας βουλευτής να διαφημίζει πως με παρέμβασή του, η ίδια εταιρεία μοίρασε δωρεάν 1.000 μερίδες φαγητού στα Πολιτικά.
Επειδή γνωρίζουμε καλά την εταιρεία δηλώνουμε πως ο βουλευτής μόνο ζημιά προκάλεσε και στην Περιφέρεια και στην εταιρεία.
Το "αλλού τρως, αλλού πίνεις και αλλού πας και το δίνεις" ταιριάζει γάντι στην περίπτωση αυτή και ο βουλευτής θα πρέπει να βρει την δύναμη να ζητήσει μια συγνώμη, από τους πληγέντες, μια συγνώμη από την Περιφέρεια, τους δήμους και την Μητρόπολη και φυσικά από τους εθελοντές.
Καλούμε την Περιφέρεια και τους Δήμους, να προχωρήσουν σε ανακοινώσεις για το θέμα του φαγητού και να δηλώσουν ποιοι βουλευτές όλων των πολιτικών κομμάτων στάθηκαν έμπρακτα δίπλα τους και όχι στα λόγια.
Μπροστά στην καταστροφή, δεν πρέπει κανείς να παριστάνει αυτό που δεν είναι.
Την Δευτέρα θα έχουμε ολοκληρώσει το ρεπορτάζ και θα είναι αποκαλυπτικό.