Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Καλημέρα

 
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο και να έχετε την υγεία σας. Ιανός ήταν και πέρασε και αυτός και απλά μας ξενύχτισε, αφού όπως λέει κι ο λαός, όταν καείς από τον χυλό, φυσάς και το γιαούρτι. Μπόρα ήταν λοιπόν και πέρασε και καλά έκαναν δήμος και περιφέρεια και ήταν σε ετοιμότητα. Δεν ξέρουμε πότε θα έρθει ξανά κάποια καταιγίδα, αλλά τα μηχανήματα πρέπει να συνεχίσουν το έργο τους.... στον Λήλα ποταμό. Όσο για τα παπαγαλάκια που ψάχνουν να βρούνε που πάνε τα φερτά υλικά και η άμμος από το ποτάμι, θα τους το δείχναμε, αλλά δεν έχουμε τηλεοπτικό σταθμό.

- Σήμερα στις 16:30 θ΄ αρχίσουν οι αγώνες Κυπέλλου Εύβοιας, πρώτα ο Θεός. Οι αγώνες κυπέλλου πάντα έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον και σχεδόν πάντα κρύβουν εκπλήξεις.

- Θα τα πάρει όλα πίσω ο Αυγενάκης και στο τέλος, θα δεχθεί να γίνουν οι εκλογές της ΕΠΟ στις 9 Οκτωβρίου όπως είχαν αποφασίσει οι εξυγιαντές, έλεγαν Συριζαίοι και όχι μόνο, στην Βουλή, αλλά ο Αυγενάκης τους διέψευσε. Κύριοι αυτή η κυβέρνηση δεν καταλαβαίνει από εκβιασμούς και το απέδειξε. Τώρα ξέρετε.

- Καλημέρα στον Μανώλη Βέττα και πρέπει να σχολιάσουμε αυτά που είπε χθες στην διαδικτυακή εκπομπή του, σχετικά με τον κύριο Σάκη Νικολάου, τον πρώην προπονητή του ΑΡΗ Αγίου Ιωάννη. Μανώλη, έχουμε κι άλλους προπονητές χωρίς δίπλωμα και πολλούς οι οποίοι έχουν κάνει το ποδόσφαιρο εμπόριο. Δεν μας ενδιαφέρουν τα προσωπικά σου με τον κύριο Νικολάου, αν και τα γνωρίζουμε. Να μιλήσουμε ειλικρινά και με γεγονότα. Υπάρχει διοίκηση στον ΑΡΗ Αγίου Ιωάννη και αυτή επέλεξε ως προπονητή τον κύριο Νικολάου και όχι εμείς. Μανώλη, ο κύριος Νικολάου δεν κρίθηκε από τους κυρίους ως προπονητής. Τον είχαν και περίοδο 2019 - 2020. Να μην το ξεχνάμε αυτό. Παραιτήθηκε κάποιες φορές και δεν έκαναν δεκτή την παραίτησή του.
Μανώλη, η αλήθεια είναι μία. Έμπλεξε ερωτικά με μια κυρία η οποία έχει συγγενική σχέση με άνθρωπο που είναι κοντά στην ομάδα και ο οποίος ζήτησε την απομάκρυνσή του. Αυτό είναι όλο Μανώλη και αυτό δεν έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο.

- Πάμε τώρα στα 10ευρα, τα 20ευρα κλπ. Αγαπητέ Μανώλη, να μην βγάζει κανείς την ουρά του απ΄ έξω. Έχουμε όλοι ευθύνη για την κατάντια και τις σχέσεις των ανθρώπων της ενημέρωσης, με παράγοντες και προπονητές. Παζάρι έχουμε Μανώλη και γι΄ αυτό κανείς δεν λέει και δεν γράφει τίποτα, ενώ συμβαίνουν πάρα  πολλά. Αυτούς που κατηγορείς, υπήρξαν και συνεργάτες σου με τον έναν ή τον άλλον τρόπο και λειτουργούσαν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Μανώλη η αλήθεια είναι αλλού. Στην προσπάθεια να μαζευτούν 20ευρα, δεν ακουμπάει κανείς κανέναν. Αν θέλεις παραδείγματα έχουμε πολλά.

- Μανώλη, λες πως έχεις απέναντί σου μια ηλεκτρική καρέκλα και όποιος έρχεται περνάει δύσκολα. Φιλικά σου γράφω πως μέχρι σήμερα, σε καμία σου εκπομπή δεν πέρασε κάποιος καλεσμένος δύσκολα. Ξέρεις γιατί; Γιατί καμιά ηλεκτρική καρέκλα δεν λειτουργεί αν δεν την βάλεις στην πρίζα.

- Επί προσωπικού τώρα. Θα έχεις φαντάζομαι διαπιστώσει πως εγώ δεν καλύπτω κανέναν. Αυτό για έναν απλούστατο λόγο. Εκτιμώ και σέβομαι κάποιους, όταν αυτοί δεν παρεμβαίνουν στην δουλειά μου. Το τι θα γράφω και πως θα το γράφω είναι δικό μου θέμα και δεν έχει να κάνει με το πόσα δίνει ο καθένας. Μανώλη, δυστυχώς η ενημέρωση βούλιαξε και την βούλιαξαν οι δήθεν εθελοντές οι οποίοι απλά δεν ήθελαν να λένε πως είναι για το 20ευρω. Μανώλη εγώ δεν παρεξηγώ κανέναν σας και όποτε χρειασθεί δεν φοβάμαι να συζητήσουμε δημόσια τα πάντα και να πούμε ονόματα.

- Χαλαρά σήμερα και να έχετε όλες και όλοι μια όμορφη μέρα.