Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

....φαπούλες

- Φυσικά και γνωρίζουμε τους κανόνες της αγοράς, φυσικά και ξέρουμε πως αυτοί που κανονίζουν να δίνουν δουλειές στους επιχειρηματίες έχουν και τα δωράκια τους......

- Δυστυχώς για μια ακόμη φορά υπάρχει εξήγηση και αρχίζουμε και καταλαβαίνουμε το γιατί ....
ένας βουλευτής ενδιαφέρθηκε, για μόνο μία Δημοτική Κοινότητα, γιατί ένας αντιπεριφερειάρχης έριξε το βάρος μόνο σε έναν δήμο και όχι και στους δύο που επλήγησαν από την θεομηνία!!! Δυστυχώς, όλοι οι εμπλεκόμενοι έχουν σχέση μ΄ αυτόν τον Δήμο, γνωρίζουν καλά ο ένας τον άλλον και έτσι είχαν εύκολο έργο!!!!

- Τα στοιχεία δεν μπορεί να τα διαψεύσει κανείς κι ας αφήσουν στην άκρη τα όποια μαγειρέματα. Θέλουν δεν θέλουν το ποτήρι θα το πιούνε μέχρι το τέλος και ο κόσμος θα μάθει την αλήθεια. Για να καταλάβετε, μέχρι και αυτή την ώρα, δεν έχουν προχωρήσει ούτε σε μία ανακοίνωση, με την οποία θα έδιναν τα στοιχεία, ώστε να σταματήσει το παραμύθι και να ξέρει ο κόσμος την αλήθεια.

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, μπορεί σε κάποιους η δήμαρχος κυρία Βάκα να τους έχει καθίσει στο λαιμό και να μην έχουν χωνέψει ακόμη, την ήττα τους, αλλά δεν έχουν κανένα δικαίωμα να χρησιμοποιούν την Περιφέρεια για να εκδικηθούν. Ο κόσμος του Ληλαντίου και γενικότερα του Δήμου Χαλκιδέων, θα μάθει όλη την αλήθεια.