Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

"Δεν μας βγαίνει τίποτα"!!!

Τι στο καλό του συμβαίνει και δεν μας βγαίνει τίποτα;.
Πήρε απόφαση η ΕΠΣΕ να στηρίξει Ψαρόπουλο, για κάποιους λόγους και οι εκλογές δεν θα διεξαχθούν μέσα στον Νοέμβριο. Σύντομα θα ανακοινωθεί πως δεν θα έχουμε εκλογές και θα φταίει ο κορονοϊός και το θέμα πλέον θα πάρει άλλες διαστάσεις.
Βιαστήκαμε πρόεδρε κύριε Ρέτσα. Το τυρί το είδαμε και τρέξαμε, αλλά αν βλέπαμε και την φάκα δεν θα μας έπιαναν πό το ποδαράκι.
Πολλές Ενώσεις οι οποίες θα ψήφιζαν Ψαρόπουλο, άρχισαν να.... γέρνουν και τώρα δηλώνουν πως θα περιμένουν και όταν έρθει η ώρα θ΄ αποφασίσουν!!!!
Κυκλοφόρησε πως θα ενισχυθούν οικονομικά ΕΠΣ με περίπου 60.000 ευρώ από την περίοδο 2021 - 2022 με την προϋπόθεση πως αυτή οι οικονομική ενίσχυση θα πάει στα σωματεία που θα έχουν υπαχθεί στο αθλητικό μητρώο της ΓΓΑ.
Αυτά επειδή η ΕΠΟ δεν θα έχει πλέον και πολλά πάρε - δώσε με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και πρέπει να βρεθεί τρόπος στήριξης των ερασιτεχνικών σωματείων.
Θα μας πείτε τώρα τι σχέση έχει αυτό με τις εκλογές στην ΕΠΟ. Έχει και παραέχει και κάποιοι ήξεραν πως δεν θα διεξαχθούν οι εκλογές και δεν ήθελαν να κάψουν το χαρτί τους.
Θα υπάρξει κι άλλος υποψήφιος και μάλιστα θα έχει να υποσχεθεί και "την προίκα"!!!!