Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

...σουτάκια

 - Σφύριξε πέναλτι ο Γραμματέας και τώρα περιμένουμε να δούμε ποιος θα το εκτελέσει!!!!  "Εγώ δεν έχω μιλήσει και όλα όσα κυκλοφορούν, είναι φαντασιώσεις. Όταν έρθει η ώρα, όλοι θα καταλάβουν πως η σωστή απόφαση, για ηρεμία και προσπάθεια για το αύριο, έρχεται ...μέσα από εμπειρία".  Αυτά είπε και τελείωσε.

- Αύριο θα σας πούμε τα κάλαντα της πρωτοχρονιάς, για να σας πάει καλά ο χρόνος και φυσικά για να βοηθήσουμε κι εμείς, ώστε να βρεθεί τρόπος να ξεκινήσουν τα τοπικά πρωταθλήματα, αν και δεν το βλέπουμε, αφού ούτε τα σχολεία δεν αποφάσισαν ν΄ ανοίξουν. Να βάλουμε κι ένα κουίζ. 

- Ποιος ποδοσφαιριστής θα πετύχει το πρώτο γκολ στα πρωταθλήματα των κατηγοριών Α΄,  Β΄ και Γ΄; Το δώρο που θα δοθεί στον νικητή θα το ανακοινώσουμε όταν έρθει η ώρα της ανακοίνωσης για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων.

- Αγαπητέ κύριε κωλοτούμπα, κάνεις μεγάλο λάθος. Δεν επικοινωνήσαμε εμείς με κανέναν παράγοντα "της ομάδας σου". Αυτά που διαδίδεις να τα πεις "στο αφεντικό σου" και όχι σε τρίτους, γιατί θα σου απαντήσουμε όπως εμείς ξέρουμε και θα τρέχεις πάλι. Για κάποιους ανθρώπους δεν αλλάξαμε γνώμη και τους έχουμε ευχαριστήσει δημόσια, γιατί στάθηκαν δίπλα μας σε δύσκολες στιγμές. Αυτό δεν το ξεχνάμε.