Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

...μικρά, μικρά

 - Το αν εμείς εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους του ΔΟΑΠΠΕΧ και προσωπικά την πρόεδρο κυρία Ελένη Αϊδίνη είναι δικό μας θέμα και το έχουμε αποδείξει. Το ότι κάναμε ένα παράπονο για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό στο Λευκαντί, δεν σημαίνει πως είχε να κάνει με τον ΔΟΑΠΠΕΧ και την πρόεδρο. Το θέμα αφορά τους ανθρώπους της Δημοτικής Ενότητας Ληλαντίου οι οποίοι .....διαχειρίστηκαν τον στολισμό με τον δικό τους τρόπο. Το θέμα έχει κλείσει και δεν θα επανέλθουμε σ΄ αυτό.

- Τώρα που βρήκαμε μια Δημοτική Αρχή η οποία φροντίζει τα γήπεδα και κατασκευάζει και νέα, δεν έχουμε σε δράση τον αθλητισμό, μας είπε αναγνώστης και έχει δίκιο. Υπομονή φίλε μου και μην ανησυχείς καθόλου. Αυτή η δημοτική αρχή με δήμαρχο την κυρία Βάκα, θα συνεχίσει να προσέχει τον αθλητισμό, όσο δεν τον πρόσεξαν ο κ. Παγώνης και οι τότε συνεργάτες του.

- Καλά το είπε ο δήμαρχος κύριος Ψαθάς. "Δεν μ΄ έπιασε ποτέ κανείς με την γίδα στην πλάτη, γιατί δεν το γνωρίζω αυτό το σπορ. Εγώ ποδόσφαιρο ξέρω. Κάποιοι πήγαν να μου φορτώσουν γίδα στην πλάτη, για να έχουνε να λένε και για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους. Εμείς στην Περιφέρεια του Δήμου μας, τρώμε γίδα με τις παρέες μας και καλούμε αυτούς που έχουν γίδες στην πλάτη τους, να τις κατεβάσουν"!!!