Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

....φαπούλες

 - Κάποιοι τελικά δεν πάνεκαλά και μάλλον η ψυχιατρική επιστήμη πρέπει να παρέμβει. Η ανακοίνωση της ΕΠΣΕ για τον Παπακωνσταντίνου δεν είναι προϊόν της φαντασίας μας. Υπάρχει από τις 03 Σεπτεμβρίου 2019 μέχρι και σήμερα στην επίσημη ....ιστοσελίδα της Ένωσης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ κ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
03-10-19
ballΤο Δ.Σ. της ΕΠΣ Ευβοίας μετά την υποχρεωτική αποχώρηση του Πρόεδρου Γιάννη Παπακωνσταντίνου, εκφράζει τη στήριξη του και περιμένει με σιγουριά,...
συνέχεια continue

- Ας μην κοροϊδευόμαστε λοιπόν κι ας μην λέμε ψέματα στον κόσμο. Αν η πλειοψηφία του ΔΣ δεν συμφωνούσε με την απόφαση αυτή θα είχε "κατέβει". Κλείνουμε το θέμα εδώ και δηλώνουμε πως έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ, τα οποία για χρόνια ήταν μια παρέα και αντιμετώπισαν δύσκολες καταστάσεις.

- Για μας τα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου αλλά και αυτό της Γ΄ Εθνικής, έχουν τελειώσει για την περίοδο 2020 - 2021 και καλά θα κάνουν εκεί στην ΕΠΣΕ να προγραμματίσουν τα νέα πρωταθλήματα της περιόδου 2021 - 2022, ώστε να αποφύγουν οι ομάδες τις περιπέτειες, οι ποδοσφαιριστές τους τραυματισμούς και όλοι μαζί να βάλουν πάνω απ΄ όλα την υγεία τους.

- Σε καμία περίπτωση η ΕΠΣΕ δεν θα μπορέσει να εφαρμόσει τα υγειονομικά πρωτόκολλα, αφού αυτό δεν έγινε και στο πρόσφατο παρλθόν, με την έναρξη των πρωταθλημάτων και μέχρι την διακοπή.