Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

....σουτάκια

 - Γιατί πρέπει να επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια, λες και θα τα καταλάβουν οι νοσταλγοί της χούντας και της παράγκας του Ευβοϊκού Ποδοσφαίρου; Κύριοι εμείς έχουμε καθαρή θέση και την γράφουμε δημόσια, για το θέμα της ΕΠΣ  Εύβοιας και στο τέλος θα δικαιωθούμε. Τουλάχιστον τα 9 από τα 11 μέλη του ΔΣ της Ένωσης τα γνωρίζουμε καλά και επιτρέψτε μας να γράψουμε πως μπορεί να έχουν διαφορετικές απόψεις, αλλά δεν... φτάνουν στο επίπεδο της αχαριστίας. 

- Οι εκλογές έγιναν το 2019 και σε περίπου ένα μήνα θα συμπληρωθούν τα δύο (2) χρόνια της θητείας. Δύο πρόσωπα δεν είναι σήμερα στους 11 εκλεγμένους. Ο Νίκος Δαφνής ο οποίος έφυγε από την ζωή και ο κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου τον οποίο οι εξυγιαντές και Συριζαίοι υπουργοί τον ήθελαν κατηγορούμενο, για λόγους που όλοι γνωρίζουμε. Μετά την αθωωτική απόφαση "του αρμόδιου δικαστηρίου" της ΕΠΟ και την αθωωτική εισήγηση του εισαγγελέα του Εφετείου, απομένει μόνο η απόφαση του δικαστηρίου μάλλον προς το τέλος Ιανουαρίου του 2021, ώστε να επιστρέψει ο κ. Παπακωνσταντίνου στην θέση του.

- Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΠΣ Εύβοιας μετά την αποχώρηση "με εντολή" του Παπακωνσταντίνου: Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ευβοίας.
"Το Δ.Σ. της ΕΠΣ Ευβοίας μετά την υποχρεωτική αποχώρηση του Πρόεδρου Γιάννη Παπακωνσταντίνου, εκφράζει τη στήριξη του και περιμένει με σιγουριά, τόσο για τη δικαίωσή του, όσο και τη γρήγορη επιστροφή στη θέση του.
Συνεχίζουμε να υπηρετούμε το όραμά μας για ένα καλύτερο ευβοϊκό και κατ’ επέκταση ελληνικό ποδόσφαιρο".

- Ποιος λοιπόν κάνει κωλοτούμπα; Πάντως όχι εμείς και πιστεύουμε πως δεν θα κάνει και κανένα από τα 10 μέλη του ΔΣ τα οποία θα συνεχίσουν, αφού ο 11ος θα είναι ο κ. Παπακωνσταντίνου. Το τι θα γίνει στην συνέχεια δεν μας αφορά. Ο κ. Παπακωνσταντίνου είναι βέβαιο πως αν όχι νωρίτερα, με την λήξη της θητείας, δεν θα είναι και πάλι υποψήφιος, αφού είναι δεδομένο πως θα πάει στο Μαϊάμι, όπου βρίσκεται εδώ και 4 μήνες η σύζυγός του και τα δύο του μικρά παιδιά.

- Εμείς πάντως για να είμαστε ειλικρινείς, περιμένουμε από τον κύριο Ρέτσα να μην παρασυρθεί, από τα μέλη της παράγκας και να διευκολύνει τις εξελίξεις ο ίδιος και να μην περιμένει να βγάλουν άλλοι τα κάστανα από την φωτιά.