Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

"Τα παρατράγουδα"

 - Καημενούλικα παρατράγουδα, να περάσετε όμορφα αυτές τις μέρες και να σας μπει με το καλό το 2021. Το 2020 δεν σας πήγε καλά, αφού οι περισσότεροι βρεθήκατε στο γκρεμό και πάλι καλά που βρέθηκε κάποιο χέρι και σας κράτησε. Προσέξτε το αυτό το χέρι, γιατί.... θα το ξαναχρειαστείτε.
Επειδή κάποιος από εσάς έκανε αναφορές και σε θέματα υγείας, αλλά και σε θέμα σεξουαλικών επιδόσεων, θα του πούμε πως δεν συμμετείχαμε σε κανέναν διαγωνισμό για να κρίνουμε επιδόσεις, πως δεν χρειάσθηκε να κάνουμε κανένα τεστ για να εξακριβώσουμε την ταυτότητα των παιδιών μας και δεν σκύβουμε όταν περνάμε κάτω από πόρτες, για να μην χτυπήσουν τα κέρατα...
Προβλήματα υγείας έχει όλος ο κόσμος και φυσικά κι εμείς, αλλά είμαστε 63 χρόνων και δεν χρειάσθηκε να τρέχουμε σε νοσοκομεία και γιατρούς. Μας φύλαξε ο Θεός και τον ευχαριστούμε.
Όσο για τα σεξουαλικά, εμείς την πίσω πόρτα (του σπιτιού μας), δεν την ανοίξαμε και δεν θα την ανοίξουμε, αλλά όχι να μας κάνουν μαθήματα και αυτοί που στο γλέντι το έχουν δίπορτο!!!!!
Με το καλό να σας μπει το 2021 και μια υποσημείωση. Δεν θα χρειαστεί να μας τις στείλετε, αφού πήγαν μόνες τους εκεί που  γούσταραν!!!!!