Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

....σουτάκια

 - Καλά κάνουν όλοι και με επιστολές τους, θέλουν να ξαναρχίσουν τα πρωταθλήματα, αλλά δεν κάνουν καλά όταν ζητούν από τους δήμους να επιβαρυνθούν οικονομικά μέσα σε περίοδο κρίσης και πανδημίας, πληρώνοντας κάθε εβδομάδα ένα τεράστιο ποσόν για τεστ σε.... αθλητές κάθε αθλήματος.

- Έστειλαν λέει επιστολή οι προπονητές ποδοσφαίρου και ζητούν να αρχίσει το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής!! Ας μιλήσουμε για τον όμιλο των ομάδων της Εύβοιας. Κύριοι αν άρχιζε χθες αυτό το πρωτάθλημα, πως θα πήγαιναν οι ομάδες της Εύβοιας να παίξουν στην Βοιωτία;

- Αθλητισμό κάνουν στην Γ΄ Εθνική; Όχι κύριοι. Αυτή η κατηγορία είναι κυριολεκτικά βαρέλι δίχως πάτο. Ψάχνουν όλοι να βρούνε αυτούς που θα τρέχουν μέρα νύχτα, για να βρούνε χιλιάδες ευρώ και να πληρώνουν προπονητές και ποδοσφαιριστές.

- Αλήθεια που θα βρεθούν τα χρήματα, αν στα γήπεδα δεν υπάρχουν φίλαθλοι; Που θα βρούνε χρήματα οι δήμοι για τα εβδομαδιαία τεστ; Ο Δήμος Χαλκιδέων έχει 100 αθλητικά σωματεία, ίσως και περισσότερα. Για να κάνει κάθε εβδομάδα τεστ σε όλους τους αθλητές θα χρειασθεί το λιγότερο 30.000 ευρώ κάθε εβδομάδα!!!! Που θα τα βρει αυτά τα χρήματα;

- Ας μη γελιόμαστε. Όλα για το χρήμα και όχι για τον αθλητισμό. Ο καθένας προσπαθεί να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά του και απλά βάζει και την ανάλογη σάλτσα.